please help

Discussion in 'ESET NOD32 v3 Beta Forum' started by donsan, Aug 2, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. donsan

    donsan Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2004
    Posts:
    149
    Location:
    grand prairie tx
    hey all got a new question i have my nod beta set up to blackspears info setting which is great but when i run a full system scan everything it scans reads error when trying to read c/douments and setting and just about everything else it scans i,m a little afraid that nod is not protecting my sytem has anyone heard of this before i feel like my settings are all set up properly.thanks in advance for any response.
     
  2. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,802
    Location:
    Texas

    Why don't you first try the default install and see if that works for you.
     
  3. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    Hi Donsan, can you post a screenshot please, to make sure we are on the same page...

    Cheers :D
     
  4. donsan

    donsan Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2004
    Posts:
    149
    Location:
    grand prairie tx
    never mind all i set everything back to default and all is working well not sure what had happened but feel better now thanks for quick response. :D
     
  5. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    You should be able to tweak it up without making it cranky, I am yet to come across what you have experienced, and we have tweaked over 500+ PC's with the standard version, and 1/2 dozen of the Beta..

    Have you tried tweaking again to see if it happens a 2nd time?

    Cheers :D
     
Thread Status:
Not open for further replies.