PLEASE HELP: Install Problems

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by ejr, May 26, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ejr

    ejr Registered Member

    Joined:
    Nov 19, 2005
    Posts:
    538
    I have been having an issue with NOD that I couldn't fix, so I decided to do a uninstall reinstall. Now, I can't get the program installed.

    I keep getting the error:

    NOD 32 Set up

    (120) error occurred while registering the service

    NOD 32MOD_WINNT_ENGLISH_STANDARD

    Please help me! Presently I am using my wife's computer as I have mine unplugged from the net.
     
  2. Get

    Get Guest

    Have you installed new software since you're last installation of Nod, which could cause the trouble? Did you disable your other securityprograms while (un)installing? Did you cleanup after uninstalling?
     
  3. ejr

    ejr Registered Member

    Joined:
    Nov 19, 2005
    Posts:
    538
    Problem solved. I think I may have cleaned up too thoroughly after uninstall. I think the registry cleaner removed something critical. Fortunately, I backed up the clean and restored. I also think my lack of internet connection was interfering. I like to install security software with the computer unplugged from the wall. Don't think you can do that with NOD.
     
  4. Get

    Get Guest

    Good to hear and concerning the registrycleaning maybe the option "Show ignored entries" in JV16 is ticked. It shouldn't be.
     
  5. pepim

    pepim Registered Member

    Joined:
    Aug 28, 2005
    Posts:
    75
    Location:
    the Netherlands
    No, that can't be the problem, I installed NOD plugged as well as unplugged.
     
Thread Status:
Not open for further replies.