Phant0m Help...A4Proxy + L&S Question

Discussion in 'LnS English Forum' started by Plavi, Mar 12, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Plavi

    Plavi Registered Member

    Joined:
    May 1, 2003
    Posts:
    27
    Hey there,

    Heres a question for you. How do you allow A4Proxy to test the anonymity of its proxies through L&S? It will try to connect back to itself through the proxy on port 80, The enhanced rules and your latest rules will of course block the TCP incomming connections. If i add a rule allow on 80.....this will fail sheilds up etc and comromise security at the hands of anonymity.....any ideas on how to allow A4Proxy to test the anon of its prox but not expose all your portso_O

    Thanks in advance

    P
     
  2. FluxGFX

    FluxGFX Registered Member

    Joined:
    Jan 23, 2003
    Posts:
    667
    Location:
    Ottawa/Canada
    I'm not sure if Phat0m'' will reply to your post. You might want to PM him instead.
     
  3. Plavi

    Plavi Registered Member

    Joined:
    May 1, 2003
    Posts:
    27
    Hi FluxGFX.

    Thanks for advice. How would i go about PM ing him (not sure what that stands for).

    Thanks in Advance

    P
     
  4. Phant0m

    Phant0m Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Posts:
    3,684
    Location:
    Canada
    Hey Plavi

    No need to PM me :)

    You must make server rule to authorize at the minimum incoming TCP packets on port 80.

    Click Here for Rule Creating
     
  5. Phant0m

    Phant0m Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Posts:
    3,684
    Location:
    Canada
    [​IMG]
    (This is the rule you you looking for....)

    remember to still visit the provided link in my previous post for where to place a server-rule, also set A4Proxy Application for that rule.
     
  6. Plavi

    Plavi Registered Member

    Joined:
    May 1, 2003
    Posts:
    27
    Hi P

    Thanks for your help, did everything as you said and placed the server rule above block incomming connections but it the block TCP rule still comes through and there are errors on all the proxies checked......

    i didnt modify anything in A4P becuase not sure what to modify there....any ideas. thanks ya

    P
     
  7. Phant0m

    Phant0m Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Posts:
    3,684
    Location:
    Canada
    Hey Plavi

    When you first “Add” a rule, it gets placed above “TCP – Block Incoming Connections” rule.

    Make sure you make this rule exactly like what’s shown in the image above...

    Verify you have updated Proxy-List, and verify that you aren’t testing ftp or other proxies…
     
Thread Status:
Not open for further replies.