PG no GUI

Discussion in 'ProcessGuard' started by HJThis1, Jul 21, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. HJThis1

    HJThis1 Registered Member

    Joined:
    Jun 23, 2005
    Posts:
    2
    Hello,To all

    Why me ok here gos i Uninstalled Ver 1.5 and Installed Ver 3.4
    and now i have no GUI, when i click PG icon in systray it minimize
    it's self to the Taskbar. so i go over and click it no GUIo_O?

    then i say no big thing just right click it and Maximize huh
    no GUI, oh well just Uninstall and replace with 1.5 again no big one
    right. hmmm now i don't have GUI for 1.5 or 3.4.


    1. Made sure PG was not running in systray also made sure not in
    Task Manager so that is close down.

    2. Add/Remove Programs Uninstalled/Removed PG
    great so far.

    3. Did a reboot in to Safe Mode made sure to delete
    pguard.dat and pghash.dat

    4. Reboot check make sure all was removed close all running progs
    reinstalled 3.4 same problem no GUI at all so do it all over again

    5. i went back to 1.5 after doing all above again and what
    no GUI for 1.5

    6. Someone anyone Slap the Gogo

    Thank you all

    Gogo ;)
     
  2. some made up name

    some made up name Registered Member

    Joined:
    Jan 31, 2006
    Posts:
    60
    check the pg_mainwnd_x and pg_mainwnd_y registry values under HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Diamond Computer Systems\ProcessGuard v3.0 and make sure they are within your desktop (10 for both would be good to make sure)

    to apply the change, exit the PG GUI (no need to disable protection) ... make the changes to the values ... then restart the PG GUI (procguard.exe)
     
Thread Status:
Not open for further replies.