PG Error

Discussion in 'other anti-malware software' started by LoneWolf, Jun 24, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. LoneWolf

    LoneWolf Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Posts:
    3,408
    Tried to install Process Guard(Ya I know no support/out of bussness)
    and getting this error,anyone know what it is or how to correct it?
     

    Attached Files:

  2. GlobalForce

    GlobalForce Regular Poster

    Joined:
    Jun 30, 2004
    Posts:
    3,581
    Location:
    Garden State, USA
    Howdy LW,

    Sound's like an infection. Where did you download from? Visit Jotti's, upload 'that' dll for inspection, post result's.
    The only other thing I could locate suggest's making sure the file's in you sys32 directory and registered.

    PS - It comes to mind you may need a more current version of the file. Discretion advised.


    Steve
     
    Last edited: Jun 24, 2007
  3. LoneWolf

    LoneWolf Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Posts:
    3,408
    Before installing I scanned w/Avira,SAS,AVG AS and for a second opinion I uploaded to VirusTotal all came up clean. Did a rollback to be install and everythings ok. wondering what that error could be thou.

    o_O o_O o_O
     
  4. stapp

    stapp Global Moderator

    Joined:
    Jan 12, 2006
    Posts:
    7,293
    Location:
    England
  5. GlobalForce

    GlobalForce Regular Poster

    Joined:
    Jun 30, 2004
    Posts:
    3,581
    Location:
    Garden State, USA
    With all that defense let me guess .... you were just 'sampling?'
    As your understanding of security soft grow's you'll find yourself opting for less (or that 'other' os). ;)

    S
     
  6. LoneWolf

    LoneWolf Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Posts:
    3,408
    Not sampling but looking to have process protected form temination.More specifly security software and yes I do have enough (IMO)security software protection.Was looking to protect the protecters.
     
  7. GlobalForce

    GlobalForce Regular Poster

    Joined:
    Jun 30, 2004
    Posts:
    3,581
    Location:
    Garden State, USA
  8. LoneWolf

    LoneWolf Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Posts:
    3,408
    Well I tried.This time Windows would not boot,had to do a rollback(Rx has saved my butt a time or two)When it would not boot into windows the message was something like ....damaged or missing file:windows root system32\hal.dll

    o_O o_O
    I'm lost.

    Back to where I was before I started looking for something more.
    And will stay there unless this gets figured out.
    ------------------------------------------------
    Edit:
    OK.Now i'm done.:D
     
    Last edited: Jun 24, 2007
  9. GlobalForce

    GlobalForce Regular Poster

    Joined:
    Jun 30, 2004
    Posts:
    3,581
    Location:
    Garden State, USA
  10. LoneWolf

    LoneWolf Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Posts:
    3,408
    hal.dll fixed.:D
     
Thread Status:
Not open for further replies.