Peek-a-boo sys tray icon

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by twl845, Mar 28, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. twl845

    twl845 Registered Member

    Joined:
    Apr 12, 2005
    Posts:
    4,186
    Location:
    USA
    Hi, I have been using NOD32 v2.7 for about a year and a half. Lately, about once a week or so, the sys tray icon fails to appear on boot up. If there is a definitions update, it appears in a dialog box on the center of the screen rather than the customary balloon pop up just above the sys tray icon which is not there. I solve the problem by going to the main menu and clicking Control Panel, where upon the control panel appears along with the sys tray icon. I click off the control panel and all is well for another week or so. Has anyone experienced this and can you offer a remedy? :)
     
    Last edited: Mar 28, 2008
  2. proactivelover

    proactivelover Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Posts:
    840
    Location:
    Near Wilders Forums
    i know you are security expert
    why you still with v2.7 please install EAV v3.0.642 and see the difference
    many bug's are fix in v3 please take a test of v3 for a new year
     
  3. ASpace

    ASpace Guest

    Most likely it is caused by your video card drivers . Uninstall the current one(s) and install the very latest ones. Then , reinstall NOD32 (clean installation procedure) . And use v3 :thumb:
     
  4. twl845

    twl845 Registered Member

    Joined:
    Apr 12, 2005
    Posts:
    4,186
    Location:
    USA
    Thanks for the unearned compliment, but I'm no expert. The reason I'm back on v2.7 after the second try with v3 is because of bugs. Although I haven't tried v3.0.642 yet. I have been waiting for a version that works well for most folks.
    How is nod32krn.exe behaving in the newest version? :)
     
  5. twl845

    twl845 Registered Member

    Joined:
    Apr 12, 2005
    Posts:
    4,186
    Location:
    USA
    Hi, I have never screwed around with drivers etc. hence my signature. :D Could you point me in the right direction to do that? It will probably jar my memory from doing something similar in the past. Thanks. :)
     
  6. ASpace

    ASpace Guest

    Well , I need to know your video card mark and model
     
  7. twl845

    twl845 Registered Member

    Joined:
    Apr 12, 2005
    Posts:
    4,186
    Location:
    USA
    integrated Intel Graphics Media Accelerator 900
     
  8. ASpace

    ASpace Guest

    Try first to run Windows Update and it will most likely list an update (if available) for your video card drivers . The update is not when used with the "Express" option , but only if "Custom" is used . So use Custom this time.

    If there is an update , install it.


    If there is no update listed under Windows Update , I think you can read these (but I prefer Windows Update this time because I am not 100% sure that I point you to the right one):
    http://www.intel.com/cd/products/services/emea/eng/150529.htm
    http://www.intel.com/support/graphics/intel915g/index.htm#anchor1
     
  9. twl845

    twl845 Registered Member

    Joined:
    Apr 12, 2005
    Posts:
    4,186
    Location:
    USA
    Thanks alot! I did some digging that recommended Win update also. I appreciate your help! :D So you think it's safe to try v3 again.
     
  10. ASpace

    ASpace Guest


    Sure :thumb:
     
  11. proactivelover

    proactivelover Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Posts:
    840
    Location:
    Near Wilders Forums
    install v3.0.642 and tell us about any bug you seen
    i am using ESS v3.0.642 and have not seen a single bug
     
  12. ASpace

    ASpace Guest

    You are very positive person :D
     
Thread Status:
Not open for further replies.