PC not showing in My Webroot

Discussion in 'Prevx Releases' started by PC_Fiddler, Sep 3, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. PC_Fiddler

    PC_Fiddler Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2012
    Posts:
    167
    Location:
    Yorkshire - UK
    Due to PC / Network difficulties that were to do with a lightening strike & subsequent problems that were resolved today with a new router etc. (it's complicated) I removed this PC from 'My Webroot' on a 3 PC license of Essentials & later reinstalled WSA to this PC which went without any problems & WSA appears to be protecting this PC fine & the keycode & time remaining of the license all show normally. The PC has not changed physically apart from a new network card & new external cable modem/router & rewire no changes were made.

    However only two other PC's of mine are showing In My Webroot when I login & not this one. I installed WSA maybe 3 hours ago & usually by this time a PC does show & the third slot still says 'Add a PC'. I can login fine & the WSA code was accepted without any problems, do I just need to wait a while? :eek:
     
  2. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,011
    Location:
    Ontario, Canada
  3. PC_Fiddler

    PC_Fiddler Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2012
    Posts:
    167
    Location:
    Yorkshire - UK
    OK I'll do that - Thanks ! :argh:
     
  4. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,011
    Location:
    Ontario, Canada
    Your very Welcome! The problem is that you Removed the PC from your account as you didn't need to for the same PC only if you want to remove and install on another PC or do a reinstall of the OS! ;)

    HTH,

    TH
     
  5. PC_Fiddler

    PC_Fiddler Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2012
    Posts:
    167
    Location:
    Yorkshire - UK
    Yes I see that now, the reason I did that was because I restored (imaged back) this PC back to a time when I different license was installed (last month) & since then I've purchased a new license & I thought there may be a possibility that would mess things up. You live & learn though (doh) Thanks anyway ~
     
  6. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,011
    Location:
    Ontario, Canada
    Understandable and WSA support will get it fixed for you!

    TH
     
  7. PC_Fiddler

    PC_Fiddler Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2012
    Posts:
    167
    Location:
    Yorkshire - UK
    Issue sorted quickly & efficiently - Many thanks :argh: :argh: :argh:
     
  8. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,011
    Location:
    Ontario, Canada
    Great to hear! Webroot support is the best! ;)

    TH
     
Thread Status:
Not open for further replies.