Pausing the Computer Scan pauses the network traffic

Discussion in 'ESET Smart Security v3 Beta Forum' started by jumper77, May 22, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jumper77

    jumper77 Registered Member

    Joined:
    May 22, 2007
    Posts:
    1
    Hi,

    Is it bug or it works as designed?
    When I have paused running computer scan (without cleaning), I couldn't visit any webpage - tested on WXP Pro SP2 with IE7 and Opera 9.20 as well.
    As I resumed the scanning, all worked fine.
    Anybody else with same experience? I've already posted it to ESET Team.

    Jumper77
     
  2. ASpace

    ASpace Guest

    I myself haven't noticed such thing but who knows
     
  3. osip

    osip Registered Member

    Joined:
    Oct 25, 2006
    Posts:
    610
    I have the scan in pause in this very moment waitin´ for a resume...using latest Opera...
     
  4. osip

    osip Registered Member

    Joined:
    Oct 25, 2006
    Posts:
    610
    I have the scan in pause in this very moment waitin´ for a resume...using latest Opera...
    ------------------------
    Added:as seen by the doubble post I confirm your report...Seems as the http scan someway gets effected...tendencies for hanging when posting and visiting certain sites,not all...stoping the scan all was OK again...
     
    Last edited: May 22, 2007
  5. kC_

    kC_ Registered Member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Posts:
    452
    lost connectivity during a scan here this evening (router was still synced, but firefox/ie wouldnt load a page... ping & tracert wouldnt resolve...

    so i stopped the scan, and immediatley connectivity returned
     
  6. Joliet Jake

    Joliet Jake Registered Member

    Joined:
    Mar 1, 2005
    Posts:
    911
    Location:
    Scotland
    Just tried that out and the same happened to me. Firefox and IE7 wouldn't open a page.
    When I resumed the scan about a minute later, both broswers immediately opened their page. Utorrent didn't stop uploading or downloading during the pause.

    Tried it a few times and the result is the same.

    I'm using the latest Firefox.

    XP Home
     
Thread Status:
Not open for further replies.