Pause button in On-demand Scanner

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by rdsu, Aug 30, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. rdsu

    rdsu Registered Member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Posts:
    4,456
    Hi,

    I want to suggest the developers of NOD32 to add a "Pause" button in On-demand Scanner.

    Regards
     
  2. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    Why?

    Cheers :D
     
  3. rdsu

    rdsu Registered Member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Posts:
    4,456
    For example: If you need to run another program and need all the resources of the PC, it will be handy if you have a "Pause" button to pause the scan and run the program...
     
  4. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    Ok. I'm too used to cable ;)

    Cheers :D
     
  5. angelo_lopes

    angelo_lopes Registered Member

    Joined:
    Mar 6, 2004
    Posts:
    145
    Location:
    Porto, Portugal
    When you have lots of files, it would be handy to pause, of course,
    or you will have to restart scan from the beginning.

    Other interesting thing would be the possibility to pause a download
    in the download progress window.

    I prefer NOD32 with not some many options, efficient and simple though.

    Regards
     
  6. rdsu

    rdsu Registered Member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Posts:
    4,456
    Or put a cross in the top right of the download dialog to stop it!
    This will be great!!! :D
     
  7. rdsu

    rdsu Registered Member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Posts:
    4,456
    So, the Pause button could be possible in the future?
     
Thread Status:
Not open for further replies.