partial protection for firefox

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by nutss, May 11, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nutss

    nutss Registered Member

    Joined:
    May 11, 2010
    Posts:
    2
    i am using spywareblaster free 4.3 and everytime i start spywareblaster, it will always say that for firefox, partial protection is enabled even though i click enable all protection. i am using win 7 ultimate x86, mse, online armor free.
     
  2. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
  3. jeanlyon

    jeanlyon Registered Member

    Joined:
    May 13, 2010
    Posts:
    2
    Hi, I'm having a similar problem. I use Firefox as my default. When I open SWB it tells me that IE has 230 items unprotected. My husband uses another pc on the same network, but defaults to IE - he has exactly the same problem - 230 items unprotected. We do not have site preferences checked in FF. Both PCs are Win XP.

    I also have a laptop running Windows 7 and this does not happen on there.

    I have uninstalled SWB and reinstalled, same problem.
     
  4. jeanlyon

    jeanlyon Registered Member

    Joined:
    May 13, 2010
    Posts:
    2
    All machines are running AVG Free 9.0 if that makes any difference.
     
  5. Firebytes

    Firebytes Registered Member

    Joined:
    May 29, 2007
    Posts:
    916
    Just a thought...do you have Spybot Search & Destroy installed on the affected systems as well? Spybot's immunizations have been known to interfere with SpywareBlaster's protection list in the past.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.