partial protection for firefox

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by nutss, May 11, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nutss

    nutss Registered Member

    Joined:
    May 11, 2010
    Posts:
    2
    i am using spywareblaster free 4.3 and everytime i start spywareblaster, it will always say that for firefox, partial protection is enabled even though i click enable all protection. i am using win 7 ultimate x86, mse, online armor free.
     
  2. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
  3. jeanlyon

    jeanlyon Registered Member

    Joined:
    May 13, 2010
    Posts:
    2
    Hi, I'm having a similar problem. I use Firefox as my default. When I open SWB it tells me that IE has 230 items unprotected. My husband uses another pc on the same network, but defaults to IE - he has exactly the same problem - 230 items unprotected. We do not have site preferences checked in FF. Both PCs are Win XP.

    I also have a laptop running Windows 7 and this does not happen on there.

    I have uninstalled SWB and reinstalled, same problem.
     
  4. jeanlyon

    jeanlyon Registered Member

    Joined:
    May 13, 2010
    Posts:
    2
    All machines are running AVG Free 9.0 if that makes any difference.
     
  5. Firebytes

    Firebytes Registered Member

    Joined:
    May 29, 2007
    Posts:
    903
    Just a thought...do you have Spybot Search & Destroy installed on the affected systems as well? Spybot's immunizations have been known to interfere with SpywareBlaster's protection list in the past.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.