Paragon/VistaPE

Discussion in 'backup, imaging & disk mgmt' started by Dave49, May 20, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dave49

    Dave49 Registered Member

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Posts:
    162
    Location:
    Northeast U.S.
    Does anyone know how to put Paragon Drive Backup into a VistaPE boot disk?

    Thanks,

    ~Dave
     
  2. AKAJohnDoe

    AKAJohnDoe Registered Member

    Joined:
    Sep 26, 2007
    Posts:
    989
    Location:
    127.0.0.1
    I used the Paragon Drive Backup menu option Tools/Recovery Media Builder and it has worked well for me
     
  3. lodore

    lodore Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Posts:
    9,007
    Hi Dave,
    if you want a vistape recovery cd and have brought the program you can ask paragon to make you a vistape recovery cd. they send you a .iso image that you burn to cd. they did it for me.
    link
    login in to the "my account section"
    and open a support ticket.
    hope this helps
     
  4. Dave49

    Dave49 Registered Member

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Posts:
    162
    Location:
    Northeast U.S.
    Yes. That helps a lot. Did they send you an actual disk through the mail? That .iso file would be too big to send by email, wouldn't it?

    Thanks again,

    ~Dave
     
  5. lodore

    lodore Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Posts:
    9,007
    Hello Dave,
    they uploaded the .iso file to there ftp server and gave me the link.
     
  6. Dave49

    Dave49 Registered Member

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Posts:
    162
    Location:
    Northeast U.S.
    Sounds good. I have made my request. Now we'll see...

    ~Dave
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.