Paragon/VistaPE

Discussion in 'backup, imaging & disk mgmt' started by Dave49, May 20, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dave49

    Dave49 Registered Member

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Posts:
    163
    Location:
    Northeast U.S.
    Does anyone know how to put Paragon Drive Backup into a VistaPE boot disk?

    Thanks,

    ~Dave
     
  2. AKAJohnDoe

    AKAJohnDoe Registered Member

    Joined:
    Sep 26, 2007
    Posts:
    989
    Location:
    127.0.0.1
    I used the Paragon Drive Backup menu option Tools/Recovery Media Builder and it has worked well for me
     
  3. lodore

    lodore Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Posts:
    9,036
    Hi Dave,
    if you want a vistape recovery cd and have brought the program you can ask paragon to make you a vistape recovery cd. they send you a .iso image that you burn to cd. they did it for me.
    link
    login in to the "my account section"
    and open a support ticket.
    hope this helps
     
  4. Dave49

    Dave49 Registered Member

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Posts:
    163
    Location:
    Northeast U.S.
    Yes. That helps a lot. Did they send you an actual disk through the mail? That .iso file would be too big to send by email, wouldn't it?

    Thanks again,

    ~Dave
     
  5. lodore

    lodore Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Posts:
    9,036
    Hello Dave,
    they uploaded the .iso file to there ftp server and gave me the link.
     
  6. Dave49

    Dave49 Registered Member

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Posts:
    163
    Location:
    Northeast U.S.
    Sounds good. I have made my request. Now we'll see...

    ~Dave
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.