Panda Dome

Discussion in 'other firewalls' started by clubhouse1, Jan 5, 2019.

  1. clubhouse1

    clubhouse1 Registered Member

    Joined:
    Sep 26, 2013
    Posts:
    1,118
    Location:
    UK
    Hi,

    Could someone tell me if there is a way to set Panda Dome firewall to "ask" for allowing/blocking any connections?
     
  2. Rasheed187

    Rasheed187 Registered Member

    Joined:
    Jul 10, 2004
    Posts:
    11,127
    Location:
    The Netherlands
    It's probably one of those smart firewalls that decide it for you. Have you searched for it in the help-file?
     
  3. ViVek

    ViVek Registered Member

    Joined:
    Aug 7, 2008
    Posts:
    565
    Location:
    Moon
    Panda Dome has a lot of preconfigured Firewall rules, remove them all and then Panda will ask.Panda firewall only ask you to set the connection if the program wasn't on that list.
     
  4. clubhouse1

    clubhouse1 Registered Member

    Joined:
    Sep 26, 2013
    Posts:
    1,118
    Location:
    UK

    Okay thanks.
     
  5. clubhouse1

    clubhouse1 Registered Member

    Joined:
    Sep 26, 2013
    Posts:
    1,118
    Location:
    UK
    I did and on their forum.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.