Outpost Pro & Spysweeper

Discussion in 'other firewalls' started by controler, Apr 16, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. controler

    controler Guest

    Anybody been able to get these two to work together yet?

    Outpost seems to block all apps because SpySweeper trys to modify
    the apps memory. So you end up with no internet connections from any of your apps.

    Bruce
     
  2. Eldar

    Eldar Registered Member

    Joined:
    Jul 12, 2004
    Posts:
    2,126
    Location:
    Vilvoorde (Belgium)
    Hi Bruce,
    I've no problem making these two work together, although I had some internet connection problems with every app who wanted access. :doubt:
    The only thing I found to correct this problem is to go Options > Application > Components and Edit the list to add the applications which Spy Sweeper tries to modify. :)
    Maybe someone with more knowledge about Outpost can help you more, but it works for me. ;)
     

    Attached Files:

  3. controler

    controler Guest

    Thanks Eldar

    I unticked the box that says block network access if application memory was modified by another process. Don't know if I should uncheck it but I do have regdefend also. Seems Spysweeper, regdefend and Giant all monitor alot of the same processes.

    Bruce
     
  4. Don Pelotas

    Don Pelotas Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    2,257
    We seem to have a lot of same programs, the only which works for me is to uncheck "block network access if application memory was modified by another process", all other attemps to make fails after some time. It's on Agnitums "to do list" and hopefully "Open Proces Control" will have an exclude option added, don't when though. :)
     
    Last edited: Apr 16, 2005
  5. hayc59

    hayc59 Guest

    I have been running both softwares since version 2.0[Outpost Pro]
    and have not had a problem[windows xp pro]
     
  6. Eldar

    Eldar Registered Member

    Joined:
    Jul 12, 2004
    Posts:
    2,126
    Location:
    Vilvoorde (Belgium)
    You're welcome. ;)
    I sure don't check that box, as I want to know which applications are allowed by me.
    Must be our habit of visiting Wilders. :D ;)
    Thanks for the information. We'll just have to wait until they do. :rolleyes:
     
    Last edited: Apr 16, 2005
  7. Don Pelotas

    Don Pelotas Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    2,257
    That just might be it. ;) :D
     
  8. Paranoid2000

    Paranoid2000 Registered Member

    Joined:
    May 2, 2004
    Posts:
    2,839
    Location:
    North West, United Kingdom
  9. Eldar

    Eldar Registered Member

    Joined:
    Jul 12, 2004
    Posts:
    2,126
    Location:
    Vilvoorde (Belgium)
    Thanks for the link. ;)
     
  10. controler

    controler Guest

    Hayc59

    I am sure that was ageneral statement saying you hade no problen running both. You had to untick that process option or they simply won't work & BTW I do use PG & Regdefend.
     
  11. hayc59

    hayc59 Guest

    C. yes that was and should have stated that thank you :)
     
Loading...
Similar Threads
  1. jhr76
    Replies:
    20
    Views:
    1,498
Thread Status:
Not open for further replies.