Outpost Pro blocking internet connection on windows 7, 32 bit[Title Changed]

Discussion in 'other firewalls' started by Paul_E, Jan 22, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Paul_E

    Paul_E Registered Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Posts:
    52
    Location:
    Dollar
    I have a new laptop computer with win 7, 32 bit OS.
    The only two bits of security software installed are Avast 5 trial version and Outpost Pro in fact I am not even using it yet so there are no other programmes installed. Everything was ok until I installed Outpost and then my internet connection simply timed out. Turn off Outpost and all is well again.
    Has anyone else had this problem and if so how did you deal with it. The laptop is set up as part of a network if that makes a difference.
    I have been using Outpost on a m/c with XP installed and it has been perfect, but for some reason it just blocks my internet connection in W7. The windows firewall is switched off by the way. I have uninstalled and reinstalled just to see if made a difference but it is still the same.
    Something else that may or may not be relevant, I switched on Outpost while connected to a forum and was able to navigate from page to page but not away from the forum until Outpost was switched off. Also tried Firefox but just the same.
    Any help would be appreciated.

    Paul
     
    Last edited: Jan 22, 2010
  2. nessy90

    nessy90 Registered Member

    Joined:
    May 4, 2009
    Posts:
    103
    Re: Online Armour blocking internet connection on windows 7, 32 bit

    :p

    Are you using Online Armor or Outpost
     
  3. kjdemuth

    kjdemuth Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2005
    Posts:
    2,960
    Location:
    Boston, MA
    Re: Online Armour blocking internet connection on windows 7, 32 bit

    I think that he's using outpost. Takes alot move thought to write out outpost 3-4 times than once.
     
  4. Paul_E

    Paul_E Registered Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Posts:
    52
    Location:
    Dollar
    Re: Online Armour blocking internet connection on windows 7, 32 bit

    Oops, it is Outpost, will change the heading.

    Paul
     
  5. falkor

    falkor Registered Member

    Joined:
    Sep 26, 2009
    Posts:
    205
    Re: Online Armour blocking internet connection on windows 7, 32 bit

    The thread still says Online Armour . Get the heading straight and people familiar with Outpost might step in and help . Just so I understand ..... it is Outpost that is blocking correct ?
     
  6. Paul_E

    Paul_E Registered Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Posts:
    52
    Location:
    Dollar
    Re: Online Armour blocking internet connection on windows 7, 32 bit

    I have changed the heading, see my first post, however, it doesn't seem to change the heading in the short form listing of threads and there doesn't seem anyway of deleting the whole thing and starting again!

    Paul
     
  7. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,772
    Location:
    Texas
    Re: Outpost Pro blocking internet connection on windows 7, 32 bit

    The title has been changed. Feel free to contact a moderator for any help you may need. :)
     
  8. Paul_E

    Paul_E Registered Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Posts:
    52
    Location:
    Dollar
    Re: Outpost Pro blocking internet connection on windows 7, 32 bit

    Thanks, have been trying to find out how to contact a moderator to do this but but without success, how do I do it in future?

    Paul
     
  9. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,772
    Location:
    Texas
    Re: Outpost Pro blocking internet connection on windows 7, 32 bit

    Simply click on the members' icon or user name and send a private message.
     
  10. falkor

    falkor Registered Member

    Joined:
    Sep 26, 2009
    Posts:
    205
    Paul .
    I am guessing you are using the latest version of Outpost . That being said , you may want to try to find an earlier version . The 6.7 that is out currently has caused many problems INCLUDING what is happening with you . Try to find 6.5 and try that . Also , please go to the Outpost Forum , if you have not already done so , and ask there . Might be something as simple as a rule change .
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.