outpost firewall antispyware not updating

Discussion in 'other firewalls' started by kmr1685, Aug 22, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kmr1685

    kmr1685 Registered Member

    Joined:
    Aug 22, 2009
    Posts:
    62
    hi to all,

    i am new to this forum can some one help me please, after updating my outpost the antispyware is not updated. but strangely in updating dialog box it says it has been up to date. but outpost main screen says it is outdated i can't understand what is the problem. my os is windows vista sp2 32 bit, outpost version is 6.7. any suggestion or help is appreciated. and thanks in advance.
     
  2. hayc59

    hayc59 Updates Team

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Posts:
    2,133
    Location:
    R.I.P. Roger(roddy32)
  3. kmr1685

    kmr1685 Registered Member

    Joined:
    Aug 22, 2009
    Posts:
    62


    thanks mr.giddyup,:) i saw that forum link, looks like same problem here with my outpost what all are taking about, but that problem is on February month, but happening to me on this month yesterday, but anyway first thank for your response and second as i said before after updating ,the main screen says updated date is 14/8/09, so anyway i leave it as it is.o_O i don't have any other idea to resolve it. thank you. :D
     
  4. Escalader

    Escalader Registered Member

    Joined:
    Dec 12, 2005
    Posts:
    3,710
    Location:
    Land of the Mooses
  5. hayc59

    hayc59 Updates Team

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Posts:
    2,133
    Location:
    R.I.P. Roger(roddy32)
    The glitch is now fixed :thumb:
     
  6. G1111

    G1111 Registered Member

    Joined:
    May 11, 2005
    Posts:
    2,127
    Location:
    USA
    Confirmed. The date was updated when I ran the update this morning to 8/24/2009, 124,933 signatures.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.