Outlook synchronization problem with XMON

Discussion in 'Other ESET Home Products' started by tp2005, Jun 30, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tp2005

    tp2005 Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2005
    Posts:
    16
    I setup Outlook 2003 in cached Exchange mode on a new laptop and tried to synchronize a mailbox with a couple thousand messages in it. The synchronization would synch a few messages and then fail. Synchronization errors indicated that the messages were being scanned by an antivirus program. I disabled XMON on the Exchange server and Outlook completed a long synchronization.

    Has anyone else run into this?

    I used to have a problem like this with another vendor's Exchange scanner until I reconfigured it to run the signature updates at night and ran the background scan before morning.
     
  2. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    What version of Exchange server do you use? If v. 5.5, then it's most likely a known bug which causes the problem.
     
  3. tp2005

    tp2005 Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2005
    Posts:
    16
    Yes... 5.5.

    I'm currently migrating to Exchange 2003.
     
  4. tp2005

    tp2005 Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2005
    Posts:
    16
    A known bug in Exchange or XMON? Is there a fix?
     
  5. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    It's a bug in MS Exchange 5.5. I doubt MS will ever release a newer service pack for it.
     
Thread Status:
Not open for further replies.