OS Selector, MBR error 1

Discussion in 'Acronis Disk Director Suite' started by RDO, Oct 21, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. RDO

    RDO Registered Member

    Joined:
    Oct 21, 2007
    Posts:
    3
    I am unable to boot to my default OS (XP). It gives me

    MBR error 1

    If I boot the DD CD-Rom that I made then without going into OS Selector OR into the Suite I can just press the windows icon and it works no problem. OS Selector also loads from the CD-Rom and works fine. Only when I try to boot normally this happens.

    Thanks in advance,
    RDP
     
  2. MudCrab

    MudCrab Imaging Specialist

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Posts:
    6,483
    Location:
    California
    Have you tried reinstalling OSS?

    Are you using the latest build of OSS (2,160)?
     
  3. RDO

    RDO Registered Member

    Joined:
    Oct 21, 2007
    Posts:
    3
    10.0.0.2160 is my build.

    Could you clarify what you mean by reinstall? Is that via

    1) Unistall from the Control Panel
    2) Reinstall from scratch

    OR

    Use the Rescue Media and then REACTIVE and or REPAIR?

    Sorry for not knowing which.

    RDP
     
  4. MudCrab

    MudCrab Imaging Specialist

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Posts:
    6,483
    Location:
    California
    Either reinstall OSS from Windows or boot to the DD CD and reinstall/repair install OSS.

    It should recognize the existing installation and just install over it. If OSS is still booting (you get the OSS menu) then it doesn't need to be reactivated.
     
  5. RDO

    RDO Registered Member

    Joined:
    Oct 21, 2007
    Posts:
    3
    Ok, something strange happened, after so many attemps at installs/activates/repairs, it's working again and I do not know what the exact thing I did due to doing it to many times..... *sigh*. But it's working now, thanks for your assistance.

    RDP
     
Thread Status:
Not open for further replies.