OS Selector fixes

Discussion in 'Other Acronis Products' started by John Farrar, Dec 13, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. John Farrar

    John Farrar Registered Member

    Joined:
    Nov 9, 2004
    Posts:
    194
    Hi
    The recent update states that there are fixes for the OS Selector but I find it still only sees one XP installation and a floppy drive. OSS should be seeing 2 installations of XP and I am not going to boot an OS from a floppy drive am I?
    Were/Should these issues be fixed?
    Thanks
    John
     
  2. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello John,

    Thank you for using Acronis products (http://www.acronis.com/homecomputing/products/).

    I do remember this problem with Acronis OS Selector. We regret to inform you that this problem will be fixed only in future versions of Acronis OS Selector.

    Thank you.

    --
    Andrew Berezovsky
     
    Last edited: Dec 14, 2004
  3. John Farrar

    John Farrar Registered Member

    Joined:
    Nov 9, 2004
    Posts:
    194
    Thank you Andrew
    Yes, I posted my query about this a few weeks ago. Pity that this has not been fixed as I have to use OS Loader which finds the 2 OSs no problem.
    So it can be done but it just cost more for the privilageo_O
    John
     
  4. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello John,

    We have discussed this problem with you in detail. I have alerted this issue to our Development Team and they will try to fix this problem in the next version of Acronis OS Selector.

    Thank you.

    --
    Andrew Berezovsky
     
Thread Status:
Not open for further replies.