Opera 8.02 - FREE FOR A DAY!

Discussion in 'other software & services' started by Ailric, Aug 30, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ailric

    Ailric Guest

  2. toploader

    toploader Registered Member

    Joined:
    Aug 19, 2005
    Posts:
    707
    thanks Alric - as i'm currently running it - i have sent off an email - cheers
     
  3. bathisland

    bathisland Registered Member

    Joined:
    Jul 1, 2005
    Posts:
    85
    Email sent too. Hope this is not one of those scams...
     
  4. starfish_001

    starfish_001 Registered Member

    Joined:
    Jan 31, 2005
    Posts:
    1,041
    Thanks great spot
     
  5. Robyn

    Robyn Registered Member

    Joined:
    Feb 1, 2004
    Posts:
    1,189
    At first I thought it was Opera (without ads for one day :oops: )
    that worries me too.
    Is there a link to where this news actually came from?

    Great news for anyone interested in Opera as it is the ads which put me right off :(

    Just looked at their site - 10 years online must be their celebration.
     
  6. Kye-U

    Kye-U Security Expert

    Joined:
    Jun 11, 2004
    Posts:
    481
    What happened to that guy who promised to swim across the ocean? :D
     
  7. starfish_001

    starfish_001 Registered Member

    Joined:
    Jan 31, 2005
    Posts:
    1,041
    Well I got a key after a couple of hours so it looks good

    Try it tonight
     
  8. ErikAlbert

    ErikAlbert Registered Member

    Joined:
    Jun 16, 2005
    Posts:
    9,455
    What is so special about Opera ?
    Opera doesn't even come close to Firefox, concerning convenience, not even on first sight.
    Opera isn't even freeware. I paid for MSIE6 too, a big disappointment.
    Just try to convince me, why I should BUY Opera.
     
  9. Kye-U

    Kye-U Security Expert

    Joined:
    Jun 11, 2004
    Posts:
    481
    It's very secure.

    They put a lot of work into the security of Opera, and there hasn't been any recent vulnerability found since the IDN Spoofing Exploit. (which affected all browsers)
     
  10. Eldar

    Eldar Registered Member

    Joined:
    Jul 12, 2004
    Posts:
    2,126
    Location:
    Vilvoorde (Belgium)
    Not only is it very secure and it does also use a lot less resources then Firefox.
    I also can have multiple tabs open at the same time without experiencing a crash on my system. :D

    I really like the ease of use (once you know how to use it), bookmarks (drag & drop), Wand (to store your passwords) and the configurability.
    What you don't need you can remove. :cool:

    Also there's no need to buy Opera, because you can use it for free (if you like the ads). Of course I bought it to have more space on my toolbar and because I want to support the development of this nice and stable browser. ;)
     
  11. Ailric

    Ailric Guest

  12. Firecat

    Firecat Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2005
    Posts:
    7,927
    Location:
    The land of no identity :D
  13. Trooper

    Trooper Registered Member

    Joined:
    Jan 26, 2005
    Posts:
    2,824
    Worked fine for me to. Got my reg code via email. :)
     
  14. dadkins

    dadkins Registered Member

    Joined:
    Nov 8, 2004
    Posts:
    58
    Got my key instantly... for both machines! ;)
     
  15. Kye-U

    Kye-U Security Expert

    Joined:
    Jun 11, 2004
    Posts:
    481
    Using Opera right now, with the Occhi Blu theme ^_^

    It feels much more solid than Firefox for some reason...
     
  16. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,873
    Location:
    SW. Oklahoma

    I have firefox and Opera, I wouldn't trade opera for ten firefoxes. Opera is more secure and is a lot more convenient to use, and tons more features without having to download a bunch of extensions
     
    Last edited: Aug 30, 2005
  17. chew

    chew Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    515
    Location:
    GeordieLand.
    Thanks for the info Ailric and everyone.

    Although I got a registered version that I paid few weeks ago I got another one for my other system.

    Opera is very good and so is Firefox. I don't think there is such thing as a perfect browser.

    :D
     
  18. hardhead

    hardhead Registered Member

    Joined:
    Mar 4, 2004
    Posts:
    292
    Location:
    Blue Ridge, Va
    I'm with you bigc. :D
     
  19. NICK ADSL UK

    NICK ADSL UK Administrator

    Joined:
    May 13, 2003
    Posts:
    9,217
    Location:
    UK
  20. ice60

    ice60 Guest

    Opera has a built-in Media Aggregator which i like, i use it instead of ipodder.

    where does this code go?
     
  21. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,873
    Location:
    SW. Oklahoma
    on the top of opera click on help (see screen shot), click on register opera and a box will open for the code
     

    Attached Files:

  22. ice60

    ice60 Guest

    Wow, it looks so much better now. does anyone have any good configurations for Opera, regarding looks.
     
  23. ice60

    ice60 Guest

    thanks BigC, it took me awhile to work it out. i just took away the main bar and there's loads more room now. i've been using it now for a month or so.
     
  24. WSFuser

    WSFuser Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    10,632
    thanx for the info, having a key to remove ads i decided to try opera (having not installed fx yet). its ok but needs much tweaking. the main ui is great if u dont like ur browser hogging space. and installing/changing skins is soo easy. ill stay with fx but opera is alternative should i need it.
     
  25. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,873
    Location:
    SW. Oklahoma


    go here and click on most popular and it will take you awhile to look at all the different skins. when you see one you think you might like click on install and it will install so you can see if you like it. if you don't like it it ask's if you want to keep it, if not it will just remove it in a second and you can try another. after you have downloaded all of the skins you want you change the m very easily by clicking on tools on top of the Gui and then click on apperance and it displayes all of the skins you have downloaded and you can highlite the one you want to use . see screen shot
     

    Attached Files:

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.