Open Ports

Discussion in 'other firewalls' started by thee_ozzy, Mar 9, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. thee_ozzy

    thee_ozzy Registered Member

    Joined:
    Feb 22, 2005
    Posts:
    13
    I just installed the trial of Outpost Firewall Pro as my past ZA Pro didnt pass the leak test. When i go on outpost i click on the open ports option on the list on the firewall and it comes up with this :

    http://img83.exs.cx/img83/4102/poop8fb.jpg

    Are these open ports something to worry about?
     
  2. hollywoodpc

    hollywoodpc Registered Member

    Joined:
    Feb 14, 2005
    Posts:
    1,325
    No problem at all my friend . Ports MUST be open in order to communicate . Every computer that is on and connected to the net has open ports . This firewall happens to show you what is open . But , they are stealthed AND protected from intrusion . Hope that helps
     
  3. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    67,013
    Location:
    Texas
  4. Randy_Bell

    Randy_Bell Registered Member

    Joined:
    May 24, 2002
    Posts:
    3,004
    Location:
    Santa Clara, CA
    hollywood has it right: everything listed is *local* to your PC. From the global WAN or internet, you are stealth. ;)
     
  5. blabhead

    blabhead Registered Member

    Joined:
    May 18, 2004
    Posts:
    55
    Location:
    Massachusetts,U.S.A.
    those two raw socket entries,are they a problem?
    i know GRC has SocketLock,is that for those two entries?
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.