Open Ports

Discussion in 'other firewalls' started by thee_ozzy, Mar 9, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. thee_ozzy

    thee_ozzy Registered Member

    Joined:
    Feb 22, 2005
    Posts:
    13
    I just installed the trial of Outpost Firewall Pro as my past ZA Pro didnt pass the leak test. When i go on outpost i click on the open ports option on the list on the firewall and it comes up with this :

    http://img83.exs.cx/img83/4102/poop8fb.jpg

    Are these open ports something to worry about?
     
  2. hollywoodpc

    hollywoodpc Registered Member

    Joined:
    Feb 14, 2005
    Posts:
    1,325
    No problem at all my friend . Ports MUST be open in order to communicate . Every computer that is on and connected to the net has open ports . This firewall happens to show you what is open . But , they are stealthed AND protected from intrusion . Hope that helps
     
  3. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,728
    Location:
    Texas
  4. Randy_Bell

    Randy_Bell Registered Member

    Joined:
    May 24, 2002
    Posts:
    3,004
    Location:
    Santa Clara, CA
    hollywood has it right: everything listed is *local* to your PC. From the global WAN or internet, you are stealth. ;)
     
  5. blabhead

    blabhead Registered Member

    Joined:
    May 18, 2004
    Posts:
    55
    Location:
    Massachusetts,U.S.A.
    those two raw socket entries,are they a problem?
    i know GRC has SocketLock,is that for those two entries?
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.