open port problem

Discussion in 'other firewalls' started by carolannk, Jan 7, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. carolannk

    carolannk Registered Member

    Joined:
    Feb 28, 2009
    Posts:
    2
    Using windows 7 on Dell Inspiron 1720, with ESET NOD 32 AV, Zone Alarm free.

    Just got high-speed satelitte Internet service and now Shield's Up test FAILS. All but 3 ports are open.

    Previously with XP and dial-up = full STEALTH mode.

    Adviseo_O
     
  2. MeFer

    MeFer Registered Member

    Joined:
    Dec 16, 2008
    Posts:
    89
    How is yr connection to internet now?

    With modem/router? If so,check yr modem configurations.
     
  3. carolannk

    carolannk Registered Member

    Joined:
    Feb 28, 2009
    Posts:
    2
    Satelitte modem. No router. Modem does not appear in Device Manager. How can I check setting?

    Under Modem: HDA CX112670 Soft Modem, which i believe is my internal 56 K dial-up modem.

    Also, now have an error in Device Manager under Network Adaptors: "Teredo Tunneling Pseido-Interface" with the good ol' yellow circled "I".

    Although I am not a newbie, I have no previous experience with high speed Internet via Satelitte, cable or DSL.

    Thanks for your response.
     
  4. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
    what ports are open?
     
  5. cqpreson

    cqpreson Registered Member

    Joined:
    May 18, 2009
    Posts:
    348
    Location:
    China
    Could you please post the picture of the test result?
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.