Online Armor Updated

Discussion in 'other firewalls' started by MikeNash, Mar 15, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MikeNash

    MikeNash Security Expert

    Joined:
    Jun 9, 2005
    Posts:
    1,654
    Location:
    Sydney, Australia
    Hi All,

    Just a quick note that I've just released the latest build of Online Armor. Release notes are here: http://support.tallemu.com/vbforum/showthread.php?t=6308

    It will take our pals at download.com a couple of days to catch up and update the free version to the latest build, but not much longer than this.


    Cheers


    Mike
     
  2. AvinashR

    AvinashR Registered Member

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Posts:
    2,060
    Location:
    New Delhi Metallo β-Lactamase 1
    Thanks for the update...But there is some problem occurring while downloading the setups...I have clicked three times then i got the setup...on first two clicks i got error message that no setup is available...
     
  3. Hugger

    Hugger Registered Member

    Joined:
    Oct 27, 2007
    Posts:
    1,003
    Location:
    Hackensack, USA
    No x64 yet?
     
  4. MikeNash

    MikeNash Security Expert

    Joined:
    Jun 9, 2005
    Posts:
    1,654
    Location:
    Sydney, Australia
    Which one did you click - I just checked and they work for me fine
     
  5. MikeNash

    MikeNash Security Expert

    Joined:
    Jun 9, 2005
    Posts:
    1,654
    Location:
    Sydney, Australia
    We are still working on x64. However, this release does offer limited x64 support in the paid versions.
     
  6. hayc59

    hayc59 Updates Team

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Posts:
    2,124
    Location:
    R.I.P. Roger(roddy32)
    Thank You Mike and download end great!! :D
     
  7. Sadeghi85

    Sadeghi85 Registered Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Posts:
    747
    Thank you! OA is the best security software I've used. :thumb:
     
  8. minoka

    minoka Registered Member

    Joined:
    Nov 5, 2005
    Posts:
    50
    Hello Mike,

    Is the gui pb with netbooks (1024x600 resolution) fixed? I did not see #1723 in the list of changes/fixes and this issue is now at least 10 months old :)
     
  9. Woody777

    Woody777 Registered Member

    Joined:
    Aug 29, 2006
    Posts:
    484
    Updated, Rebooted, Firefox no longer accesses the internet, nor does Opera,Rebooted used FDISR to snapshot with the previous build. Internet is now working.











    WinXPSP3 OP++ NOD32 SBIE KeyScrambler WinPatrol
     
  10. guest

    guest Guest

    Fixed: 2036 OA vs KAntilogger Test Tool


    What is
    KAntilogger Test Tool? where do i find it?
     
  11. alex_s

    alex_s Registered Member

    Joined:
    Aug 13, 2007
    Posts:
    1,251
    I have a feeling this is:

    hxxp://www.spyshelter.com/download/AntiTest.exe ~ Removed Direct Link - See Test Tool at bottom of SpyShelter Download page ~
     
    Last edited by a moderator: Mar 16, 2010
  12. PRUHDG

    PRUHDG Registered Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Posts:
    77
    Yep I am having similar problems, I am at my last try now.
     
  13. MikeNash

    MikeNash Security Expert

    Joined:
    Jun 9, 2005
    Posts:
    1,654
    Location:
    Sydney, Australia
    Which file are you having issues with ?
     
  14. MikeNash

    MikeNash Security Expert

    Joined:
    Jun 9, 2005
    Posts:
    1,654
    Location:
    Sydney, Australia
    I'll check with the team. There were some issues with that, and we do plan a GUI refresh.
     
  15. PRUHDG

    PRUHDG Registered Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Posts:
    77
    It was OnlineArmor ++ , I finally got to download it, and I upgraded it over the 4.0.0.15 with success.
     
  16. MikeNash

    MikeNash Security Expert

    Joined:
    Jun 9, 2005
    Posts:
    1,654
    Location:
    Sydney, Australia
    Just heard back - Netbooks should work a bit better now
     
  17. minoka

    minoka Registered Member

    Joined:
    Nov 5, 2005
    Posts:
    50
    Thanks for inquiring.
     
  18. falkor

    falkor Registered Member

    Joined:
    Sep 26, 2009
    Posts:
    205
    Hey hay !
    Any problems for you with this firewall ? I has to remove it because it slowed my startup by 2 minutes ! Ran fine after that but , I cannot deal with that startup time . Of course , I was using the ++ version
     
  19. biscuits

    biscuits Registered Member

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Posts:
    111
    Do i have to reinstall uninstall the older version before upgrading?

    P.S. Thanks Diazruanova
     
    Last edited: Mar 17, 2010
  20. Diazruanova

    Diazruanova Registered Member

    Joined:
    Mar 27, 2008
    Posts:
    59
    You mean to UN-install? ...no you do not have to.
     
  21. hayc59

    hayc59 Updates Team

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Posts:
    2,124
    Location:
    R.I.P. Roger(roddy32)
    Pound it right over the top of previous version!! *puppy*
     
  22. Threedog

    Threedog Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2005
    Posts:
    1,125
    Location:
    Nova Scotia, Canada
    I tried it both ways....no problems installing over top. If you choose to uninstall your present version remember to reboot twice. Apparently this makes sure the drivers are fully uninstalled.
     
  23. josh4

    josh4 Registered Member

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Posts:
    1


    Hi MikeNash, Online Armor in Spanish? I take it waiting a lot of time
     
  24. Pablo87

    Pablo87 Registered Member

    Joined:
    Oct 30, 2009
    Posts:
    324
    when comes this release with automatic update?
    my sisters laptop is still not updated to version .35
     
  25. Sportscubs1272

    Sportscubs1272 Registered Member

    Joined:
    Apr 9, 2007
    Posts:
    340
    So paid licenses even with a discounted price can be activated up to a year from now or longer?
     
Loading...
Similar Threads
  1. jhr76
    Replies:
    20
    Views:
    1,475
Thread Status:
Not open for further replies.