One user works the other does not same PC

Discussion in 'LnS English Forum' started by slowofmind, Mar 28, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. slowofmind

    slowofmind Registered Member

    Joined:
    Oct 1, 2006
    Posts:
    28
    Location:
    Trinidad & Tobago
    Greetings,

    I am currently running Win XP SP3.

    I recently upgraded LnS from Version 2.06 to 2.07 using my Admin account.

    I have been using LnS 2.07 with no problems on my limited account.

    However, when I use the Admin account, I cannot access the Internet using any program (IE8, Firefox, etc.).

    I have noticed that if I remove the tick on 'Application filtering enabled' on the Admin account... access to the Internet is no longer blocked.

    Can anyone please tell me what I am overlooking?

    slowofmind
     
  2. Frederic

    Frederic LnS Developer

    Joined:
    Jan 9, 2003
    Posts:
    4,354
    Location:
    France
    Hi,

    Probably one application is blocked in the Application filtering page, and it should not.
    Also you have to check the authorizations to allow a program to start another one which connects (especially explorer.exe). To see these authorizations, you have to enable the Advanced mode.

    Regards,

    Frederic
     
  3. slowofmind

    slowofmind Registered Member

    Joined:
    Oct 1, 2006
    Posts:
    28
    Location:
    Trinidad & Tobago
    Frederic,

    Thanks very much for pointing me in the right direction.

    I now have access to the internet.

    Thanks again.
     
    Last edited: Apr 10, 2010
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.