Odd WOT behaviour in IE 8!

Discussion in 'other software & services' started by Daveski17, Apr 29, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Daveski17

    Daveski17 Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Posts:
    8,486
    Location:
    Lloegyr
    I have just noticed something distinctly odd on Internet Explorer 8. I have WOT synchronised on SRWare Iron, SeaMonkey & IE 8 & it appears to work perfectly in all of them.

    Oddly, only in IE 8 & only when I am in Hotmail, hyperlinks don’t display the WOT coloured circle warning/link after them. Everywhere else when I am in IE 8 it is fine & the coloured circles follow links ... just not in Hotmail. Gmail & Yahoo! Mail are fine in IE 8 & display the circles.

    In SeaMonkey & Iron Hotmail displays the WOT circles normally. At first I thought it might be the Simple Adblock extension in IE 8, so I uninstalled it. But it was still the same. I have re-installed the extension now.

    Has anyone else noticed this?
     
  2. Daveski17

    Daveski17 Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Posts:
    8,486
    Location:
    Lloegyr
    Problem solved! Apparently the IE add-on doesn't support Hotmail. Another reason to avoid IE I reckon.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.