Not all config settings being deployed

Discussion in 'Other ESET Home Products' started by afitzwater, Mar 10, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. afitzwater

    afitzwater Registered Member

    Joined:
    Aug 8, 2009
    Posts:
    14
    I recently installed the RA console and created a config file and package. I tested the deployment on a few systems. All of them got it but there are some settings from the config that did not carry over.

    For one, I turned off the balloon tooltips but they are still enabled on the client.

    Also, under remote administration, I kept it so the interval between connections to the server is 5 minutes but for some reason it is 10 minutes on the client.

    I double checked the config and re-saved it to the package just in case and deployed it to a new system and I get the same result.

    Any ideas?

    Remote Admin ver: 3.1.15
    NOD32 ver: 4.2
     
  2. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    Did you also enable the "Suppress user settings" option in the configuration xml?
     
  3. afitzwater

    afitzwater Registered Member

    Joined:
    Aug 8, 2009
    Posts:
    14
    Setting to supress user settings fixed the balloon tooltip issue but not the time interval for connection to the RA. I didn't see a supression setting under the RA section.
     
  4. timid

    timid Registered Member

    Joined:
    Mar 3, 2010
    Posts:
    22
    Hi,

    the Interval between connections to server is located in the ESET Smart Security, ESET NOD32 Antivirus > ESET Kernel > Setup > Remote administration section.
     
  5. afitzwater

    afitzwater Registered Member

    Joined:
    Aug 8, 2009
    Posts:
    14
    Yes, I have found where it is. Like I said, I never changed it from the default 5 minutes, yet when its deployed to a workstation it has a 10 minute interval.
     
  6. rockshox

    rockshox Registered Member

    Joined:
    Oct 23, 2009
    Posts:
    261
    It sounds like you haven't marked the "Interval between connections to server (min.)" option to be sent down in the policy. If an item isn't marked, then it isn't sent in the policy and the setting remains unchanged on the users desktop. Right click the option and select "Mark" and see if it updates the desktop settings.
     
  7. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    The best would be if you provide us the configuration xml for perusal.
     
Thread Status:
Not open for further replies.