Norton Internet Security today blocks Wilderssecurity in IE and Firefox?

Discussion in 'General Topics' started by Online_Sword, Aug 28, 2015.

  1. Online_Sword

    Online_Sword Registered Member

    Joined:
    Aug 21, 2015
    Posts:
    146
    Hi. Today I find that I cannot open this forum in both IE and Firefox.
    I can only open it in Chrome, but many elements of the webpages are missing.
    This problem could be solved immediately after the "Browser Instruction Prevention" module of Norton Internet Security is disabled.
    However, I cannot find any log event related to this issue in the history of Norton Internet Security...
     
  2. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    2,872
    Location:
    Australia
    I'm not having that issue with NSwB 22.5.2.

    What version of NIS are you using?

    What Operating System?
     
  3. Online_Sword

    Online_Sword Registered Member

    Joined:
    Aug 21, 2015
    Posts:
    146
    Hi, I am using NIS 22.5.2.15, just like you.
    In particular, the verion of the engine of Instruction Prevention System (IPS) is 7.4.0.83, while the version of the definition used by IPS is 20150826.001.
    My operation system is Win 7 Pro x64.

    I think I did not have this problem yesterday, but I am not sure...
     
  4. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    2,872
    Location:
    Australia
    It sounds pretty odd because I'm not having that issue.

    That is the latest IPS version.

    Firstly, have you tried restarting your machine?

    Do you get a message or warning?

    Can you post a screenshot?
     
  5. Online_Sword

    Online_Sword Registered Member

    Joined:
    Aug 21, 2015
    Posts:
    146
    Thank you for your reply.

    This problem happens again after rebooting.

    There is no messages, warnings, alerts, or log events at all...

    Here are some screenshots, but I am afraid that these screen shots contain little information...

    The first one is for Chrome. As you can see, some elements at the top of the webpage are missing.

    The second one is for Firefox. The Chinese words here mean that "The connection has been reset."

    These problems would disappear when IPS is disabled.[/spoiler][/spoiler]
     
  6. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    2,872
    Location:
    Australia
    I suspect that perhaps an extension you have installed, or another program is conflicting.
     
Loading...