Nod32 Wont Scan

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by pogolink, Jul 5, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pogolink

    pogolink Registered Member

    Joined:
    Jul 5, 2007
    Posts:
    2
    HI guys.. Im A newbie here.. I use NOD32 for 3 months now.. and its Great.. But.. Something Wrong Happened.. When I Used it For The FIrst time in a new machine.. It Wont Let ME scan..
    *see atach image*
    Neither of the 3 types of scan.. it doesnt do anything.. =/ like.. i Click and Nothing.. Plus.. When I installed Nod32 and Rebooted.. My Internet Was gone.. Its "Null".. even if i have... and i cant revert it.. sorry if question have been answered before but i really need help..
     

    Attached Files:

  2. WSFuser

    WSFuser Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    10,632
    Have you already tried uninstalling then reinstalling NOD32?
     
  3. pogolink

    pogolink Registered Member

    Joined:
    Jul 5, 2007
    Posts:
    2
    yup.. i alredy uninstall it.. twice.. and nothing.. I forgot to mention that this computed had panda platinium before.. so i uninstalled panda then installed nod.. nod detected some virus... but it wont scan.. to see if the Pc have more Virus
     
  4. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    Please reboot the system into Safe Mode and try scanning again: Start> All Programs> Eset> NOD32.

    Cheers :D
     
  5. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    If I remember well, a client having this problem reinstalled SP2 and it started working fine then.
     
  6. Capp

    Capp Registered Member

    Joined:
    Oct 16, 2004
    Posts:
    2,125
    Location:
    United States

    Something you might want to try running is the WinsockXPFix.

    This will restore your Winsock and possibly restore your internet connection. Anytime you install/uninstall an active monitor software, such as NOD32, you run the risk of an invalid winsock registry entry.

    Run the software above and see if that helps.
     
  7. sparx

    sparx Registered Member

    Joined:
    Jan 10, 2007
    Posts:
    60
    Try to run a scan again and see if nod32.exe starts up in the Processes list in the Task Manager.
     
Thread Status:
Not open for further replies.