NOD32 v3 disabled

Discussion in 'ESET NOD32 Antivirus' started by Teazle, Nov 8, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Teazle

    Teazle Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2007
    Posts:
    42
    for previous reference:

    https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=190378

    ---

    So, i decided to try NOD32 v3 instead. and low and behold, same shite. surprise. Now, POP3 and HTTP scanning dont work, and virus scanner cant init nor scan (instantly reports 0 scanned, 0 detected when clicking standard scan) So, what is it exactly im doing wrong? ive sent a logfile of ESS, do you want one from NOD32 v3 too? ID REALLY LIKE A RESPONS. I will now go back to my PAID version of NOD32 v2.7 which works SPLENDID. Expect me to not rebuy NOD32 when my license expires if this does not resolve.
     
  2. Teazle

    Teazle Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2007
    Posts:
    42
    HEEEEEEEEEEELLO?

    wonderful support, really top notch. not a single respons.
     
  3. Joliet Jake

    Joliet Jake Registered Member

    Joined:
    Mar 1, 2005
    Posts:
    911
    Location:
    Scotland
    Hi, some information about your operating system and any other security software always helps.

    Hope someone comes along soon!!
     
  4. Teazle

    Teazle Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2007
    Posts:
    42
    WinXP SP2 stripped down alot with nLite. No Changes to OS since ESS v1b which installed fine. Since then nothing works

    No AV/FW other then ESS / NOD32v3 at the time of try. Currently gone back to NOD32v2.7

    I'm posting here cause ESET just wont reply my mail anymore, its put on hold or something.

    anyway, hardware:

    Radeon 9800XT 256MB
    cant remember Motherboard atm, at work, but i will come back to you on that. ethernet and audio is built in atleast. drivers up to date.

    What more info would you like, LookInMyPC produces slim to no info, for ex event logs...
     
  5. Sir George

    Sir George Registered Member

    Joined:
    Nov 10, 2007
    Posts:
    32
    Since you are having trouble with ESS and not the AV program, try posting in the ESS forum. Posting in the appropriate forum usually provides better results.
     
  6. Teazle

    Teazle Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2007
    Posts:
    42
    I see you failed to read the initial post.

    I tried ESS. failed.
    I then tried NOD32v3. failed.


    and also, the link at the first topic shows my attempts at ESS already.
     
Thread Status:
Not open for further replies.