NOD32 Updates ...

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by msanto, Aug 20, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. msanto

    msanto Registered Member

    Joined:
    Aug 12, 2004
    Posts:
    214
    Silly question ...

    Naturally I know you can get an update by Auto Update. But can I go to the commercial d/l section of the website and d/l a new version when one is released (assuming I already bought it).

    Just making sure because if I installed 2.0.0.9 and then had to update using the update mechanism of the SW I would be vulnerable during that time (I know how that works since I installed SP1 on a PC at work that had died and was immed infected before I had a chance to do Windows update).
     
  2. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,766
    Location:
    Texas
    If you have a license, you can download to your hearts content from the website. It will ask for your password.
     
  3. DarthGW

    DarthGW Guest

    i dont get it...
    so basically now im using 09 with the license
    so when the offiical 011 comes out
    do i have to download the file or use liveupdate?
     
  4. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,766
    Location:
    Texas
    When the new program comes out, you will have to download. After the program is on your disk, definition updates as well as engine updates will be pushed to you. You can download either the definitions or the engine or neither.
     

    Attached Files:

  5. msanto

    msanto Registered Member

    Joined:
    Aug 12, 2004
    Posts:
    214
    You can use live update, but my question was related to being able to d/l the install file from the website.

    Reason: may need to reinstall again. This is what happened w/ my McAfee scanner, but their website does not seem to play well w/ SP2 so I could not redownload the program. And it doesn't allow you to d/l the program to your HD to save so that's the only way to get it.

    I don't want to be in that situation again.
     
  6. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,766
    Location:
    Texas
    Unless something changes with sp2, I see no reason why you can't download the program from NOD32 at anytime.
     
  7. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    You are able to download a FRESH copy of Nod32 any time you want, so long as your license is current.

    You won't be in the same situation again, no problems with downloading ;)

    Hope this helps...

    Cheers :D
     
Thread Status:
Not open for further replies.