Nod32 Silent Install

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by MCT, May 25, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MCT

    MCT Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2004
    Posts:
    300
    I have a few problems,

    im making a windows XP unattended Install
    nod32 doesnt enable IMON and AMON on default, anyways 2 enable this?

    im testing my install on vmware, and when i install nod32 silently im not able to connect 2 the internet anyways 2 do this? im guessing it has something 2 do with my switches

    ECHO Installing Nod32
    ECHO Please Wait...
    start /wait %systemdrive%\Install\Apps\Nod32.exe /silentmode
    ECHO.

    please help, as im in a tight situation i cant finish my cd til i have this fixed :(

    on another note, any way 2 enable IMON to scan multiple ports, like 110 and 11110 ?

    thanks :D
     
  2. MCT

    MCT Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2004
    Posts:
    300
    i seemed to have solved this one, cause was having Kerio and nod32 too close together on my install.cmd file

    the other problems still linger on tho :( any help would be greatly appreciated
     
  3. bsilva

    bsilva Registered Member

    Joined:
    Mar 24, 2004
    Posts:
    238
    Location:
    MA, USA
    This is located in the xml file. Imge below.
     

    Attached Files:

  4. bsilva

    bsilva Registered Member

    Joined:
    Mar 24, 2004
    Posts:
    238
    Location:
    MA, USA
    now for IMON:
     

    Attached Files:

  5. MCT

    MCT Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2004
    Posts:
    300
    where do i find this file?

    anyone know? i cannot find an xml file that looks like yours :S

    thanks for your reply :D
     
    Last edited: May 25, 2004
  6. bsilva

    bsilva Registered Member

    Joined:
    Mar 24, 2004
    Posts:
    238
    Location:
    MA, USA
    Maybe I jumped ahead.... Do you have RA for NOD32?
     
  7. MCT

    MCT Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2004
    Posts:
    300
    no, i dont :( im only using the trial.. as i am testing it 2 make sure its everything im lookin for in an av :D
     
  8. bsilva

    bsilva Registered Member

    Joined:
    Mar 24, 2004
    Posts:
    238
    Location:
    MA, USA
    Try downloading the admin version of NOD32. With that comes a NOD32 config editor.
     
  9. MCT

    MCT Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2004
    Posts:
    300
    their isnt a evaluation version is their?
     
  10. bsilva

    bsilva Registered Member

    Joined:
    Mar 24, 2004
    Posts:
    238
    Location:
    MA, USA
    I just looked it up and there isn't one. Try emailing support and they might give you a trial.
     
  11. MCT

    MCT Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2004
    Posts:
    300
    I downloaded a program called "InstallRight" it takes a snapshot b4 u install a program, then u open and install a program (nod) from inside it, and it records it and makes it all nice :D
     
  12. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    Contact a Distributor or Reseller in the country you reside in, they will be able to provide you with a evaluation key that lasts until the end of a calendar month (maximum 1 month, a 2nd eval key for a further month is not permitted to the same client).

    Hope this helps...

    Cheers :D
     
  13. MCT

    MCT Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2004
    Posts:
    300
    how would i do that? i live in canada..
     
  14. Paul Wilders

    Paul Wilders Administrator

    Joined:
    Jul 1, 2001
    Posts:
    12,472
    Location:
    The Netherlands
    Contact the (re)seller you bought NOD32 from in the first place ;)

    regards.

    paul
     
  15. MCT

    MCT Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2004
    Posts:
    300
    hey paul :D

    as i stated earlier, im only using the trial for nod32, cuz i wanna be sure its gonna fuction correctly b4 i purchace it, in a sense im "testing" it with my other software, so i know theirs no incompatabilities

    thanks :D
     
  16. Mele20

    Mele20 Former Poster

    Joined:
    Apr 29, 2002
    Posts:
    2,495
    Location:
    Hilo, Hawaii
    The NOD32.com website sends Canadians to the U.S. site so, I would call the U.S. office and see if they can help you out:

    619-437-7037
     
  17. Paul Wilders

    Paul Wilders Administrator

    Joined:
    Jul 1, 2001
    Posts:
    12,472
    Location:
    The Netherlands
    Sound advice :cool:

    regards.

    paul
     
  18. MCT

    MCT Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2004
    Posts:
    300
    yes, ty :D
     
  19. MCT

    MCT Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2004
    Posts:
    300
    Does nod have 2 be installed via OS?

    in my unattended install of XP i have it run from "RunOnce" would this be why the IMON feature isnt working? all my other programs install ok tho

    Kerio PF
    PowerArchiver
    LeechGet
    Yahoo IM
    Spyware Blaster
    Spybot S & D
    Adaware 6
    Firefox
    FooBar2000
    Pestpatrol
    WordWeb 3.1

    Would 1 of these programs stop Nod from running correctly maybe?
    But this is the exact same setup i have on my OS im using now

    Note: Im running my unattended CD from Vmware getting all the kinks out b4 i burn it to cd

    thanks :D
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.