NOD32 not auto updating

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by Northern Light, Dec 28, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Northern Light

    Northern Light Registered Member

    Joined:
    Sep 1, 2003
    Posts:
    5
    i've installed and reinstalled NOD32 but it won't automatically update either the virus definitions or the program itself, which is now at ver 1.586 since i manually updated.

    These are my settings

    - Automatic update box is checked
    - Type of update
    Virus databases = automatic
    Program compnents = offer
    - Advanced
    LAN/fixed line is selected
    Connect to LAN as = System account (default)

    any help here would be greatly appreciated. i'm a licensed user of NOD32.
     
  2. Paul Wilders

    Paul Wilders Administrator

    Joined:
    Jul 1, 2001
    Posts:
    12,472
    Location:
    The Netherlands
    Hi NL,

    Could you provide the update servers mentioned, as well as the info under Control Center > System Tools > Information?

    regards.

    paul
     
  3. sir_carew

    sir_carew Registered Member

    Joined:
    Sep 2, 2003
    Posts:
    884
    Location:
    Santiago, Chile
    Do you have a task for update NOD automatically?
     
  4. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    NOD32 does not dial up internet connection. Do you use a fixed line?
     
  5. sir_carew

    sir_carew Registered Member

    Joined:
    Sep 2, 2003
    Posts:
    884
    Location:
    Santiago, Chile
    Hi,
    If you are using a fixed line, you can add a task for update NOD after a dial-up connection was detected.
     
Thread Status:
Not open for further replies.