Nod32 kills plug and play??

Discussion in 'ESET NOD32 Antivirus' started by megoldsmith, Dec 10, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. megoldsmith

    megoldsmith Registered Member

    Joined:
    Dec 10, 2008
    Posts:
    3
    Hi,

    I've had an ongoing issue with a system that will not see USB plug and play drives. Some others in my company say that if the AV is disabled, the problem goes away. Is this a quirk, or is it a known bug? If I reboot with the drives attached, they work fine, but that's not always an option, and obviously I would prefer that p and p work. Thanks for any info.
     
  2. funkydude

    funkydude Registered Member

    Joined:
    Apr 5, 2004
    Posts:
    6,853
    Is the service potentially disabled?
     
  3. megoldsmith

    megoldsmith Registered Member

    Joined:
    Dec 10, 2008
    Posts:
    3
    No, it occasionally works. It seems to be a problem mainly with Maxtor drives, but some thumb drives work, some don't. No true pattern.
     
  4. edwin3333

    edwin3333 Registered Member

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Posts:
    244
    We have 600 PC's w/Nod32 3.0.672 and never see this issue, fwiw.
     
  5. megoldsmith

    megoldsmith Registered Member

    Joined:
    Dec 10, 2008
    Posts:
    3
    This is a graphics generator built on a PC platform, running XP. Two of our systems have this issue, the rest don't. However, we replaced the whole system today, so it's only a technical curiosity at the moment.
     
Thread Status:
Not open for further replies.