NOD32 Error at Start-up

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by Azn_Tweaker, Jul 28, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Azn_Tweaker

    Azn_Tweaker Registered Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Posts:
    120
    Location:
    Canada, Toronto
    Hi

    i get an Error Message at start-up. look at the screenshot.
    thnx :)
     

    Attached Files:

  2. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,727
    Location:
    Texas
    Did you try a reinstall?
     
  3. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    Probably the file nod32.002 got corrupted for some reason (e.g. a disk error). Try updating NOD32 and rebooting the machine. If it is to no avail, try reinstalling NOD32.
     
  4. Azn_Tweaker

    Azn_Tweaker Registered Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Posts:
    120
    Location:
    Canada, Toronto
    Hi Guys. i never reinstalled my NOD32
     
  5. Azn_Tweaker

    Azn_Tweaker Registered Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Posts:
    120
    Location:
    Canada, Toronto
    i got 1.825. so should i wait for the next Update or just reinstall?
     
  6. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,727
    Location:
    Texas
    Does your event viewer show any errors as far as corrupted files?

    If I were still getting that error, I would uninstall and reinstall.
     
  7. Azn_Tweaker

    Azn_Tweaker Registered Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Posts:
    120
    Location:
    Canada, Toronto
    ok. i have uninstalled and reinstalled. i also updated my virus database. ill let u guys know if it happens again.
     
  8. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    If this has not fixed the problem, uninstall Nod32, reboot, go to:

    C drive
    Program Files
    Eset

    remove the Eset folder

    Then reinstall a fresh copy of Nod32.

    I came across this the other day, no matter what we did the system would not update after installing, the above solution worked...

    Hope this helps...

    Cheers :D
     
  9. Azn_Tweaker

    Azn_Tweaker Registered Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Posts:
    120
    Location:
    Canada, Toronto
    Hi blackSpear :) . ive reinstalled it with no problems. justing waiting for the next NOD32 update and see if it will work or not.
     
  10. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    No worries, let us know how you go...

    Cheers :D
     
  11. Azn_Tweaker

    Azn_Tweaker Registered Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Posts:
    120
    Location:
    Canada, Toronto
    after getting 1.826 and restart my Pc, i dont get that Message. YAY. thnx Guys :D
     
  12. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    Good to see :)

    Cheers :D
     
  13. Azn_Tweaker

    Azn_Tweaker Registered Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Posts:
    120
    Location:
    Canada, Toronto
    im getting this Error again :( :(
     
  14. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    Have you checked your disk for errors? If so and no error was found, please send the file program files\eset\nod32.002 to support@nod32.com with a refference to this website.
     
  15. Azn_Tweaker

    Azn_Tweaker Registered Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Posts:
    120
    Location:
    Canada, Toronto
    Hi Marcos, do u mean Scan Disk? also i dont have that file :doubt:
     

    Attached Files:

    Last edited: Aug 10, 2004
  16. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    Yes, it will ask to run when you reboot.

    I would then download a FRESH copy of Nod32 from the website, uninstall Nod32, reboot, remove the Eset Folder from C:\Program Files then reinstall Nod32 as a Windows "Administrator".

    Let us know how you go...

    Cheers :D
     
  17. Azn_Tweaker

    Azn_Tweaker Registered Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Posts:
    120
    Location:
    Canada, Toronto
    ok thanks black spear. ill get to u ASAP.
     
  18. Azn_Tweaker

    Azn_Tweaker Registered Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Posts:
    120
    Location:
    Canada, Toronto
    ok.
    1. scan disk didnt help
    2. downloading an Fresh NOD32 again as i type
    3. Installed right now, waiting for the next update :D
     
  19. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    Can you do the following BEFORE you install Nod32.

    Empty your temp folder:

    IE
    Tools
    Internet Options
    Delete Files
    Delete all offline content

    Hopefully this will resolve your problem...

    Cheers :D

    PS. you were too quick, I missed your post ;)

    Can you do this anyway. I have seen a problem once before where the temp folder was absolutely full and Nod32 wasn't able to update.
     
  20. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    Do you now see the file Marcos was talking about?

    C Drive
    Program Files
    Eset
    nod32.002

    Cheers :D
     
  21. Azn_Tweaker

    Azn_Tweaker Registered Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Posts:
    120
    Location:
    Canada, Toronto
    lol. ur were to slow for me :D . NOD32 is already installed. should i still Empty your temp folder:

    IE
    Tools
    Internet Options
    Delete Files
    Delete all offline content
     
  22. Azn_Tweaker

    Azn_Tweaker Registered Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Posts:
    120
    Location:
    Canada, Toronto
    now i see that file :D
     
Thread Status:
Not open for further replies.