Nod32 and Sounds Problems..

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by Toddy, Sep 21, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Toddy

    Toddy Registered Member

    Joined:
    Sep 21, 2006
    Posts:
    1
    Hello,

    First escuse my english :)

    Now, here is my problem..
    Since 1 or 2 ( or 3 ? :) ) weeks, my sound card is désactivated at every start of Windows and I have to reinstall pilots to re-activate it ... ( And it is re-desactivated 2 or 3 hours later :/ )

    I use my sound card integrated in my motherboard, using Realtek AC'97 pilots.
    Got Windows XP Pro.

    To find out what was the problem I formated, and It appears that evrything work until I install and Update Nod32...

    Hoping someone got this problem or that someone got a solution ..

    Thanks and please forgive my english once again :)
     
  2. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    Hi Toddy, welcome to Wilders.

    I'm not sure if the issue you are having is actually related to NOD32, as I have never come across this in over 4 years of installing NOD32 on over 1000 computers.

    My only suggestion, though I'm not sure it will do anything at all, is the following:

    Repair Winsock, then repair IMON; see post number 40 HERE

    Let us know how you go...

    Cheers :D
     
  3. alglove

    alglove Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2005
    Posts:
    904
    Location:
    Houston, Texas, USA
    Strange. Does removing NOD32 (without reformatting) fix the sound problem?
     
Thread Status:
Not open for further replies.