No startup scan when I start the computer

Discussion in 'ESET Smart Security' started by devolic, Apr 21, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. devolic

    devolic Registered Member

    Joined:
    Jun 20, 2008
    Posts:
    40
    Location:
    Detroit, MI. (USA)
    I removed Norton Internet Security 2009 with the anti virus removal tool. I then installed the most recent version. There is no start up scan or logs for the firewall. The system is XP Pro Sp3 32-bit.
     
  2. siljaline

    siljaline Former Poster

    Joined:
    Jun 29, 2003
    Posts:
    6,619
    Please cite the URL of the removal tool used to uninstall NIS 2009.

    Regards,

     
  3. devolic

    devolic Registered Member

    Joined:
    Jun 20, 2008
    Posts:
    40
    Location:
    Detroit, MI. (USA)
  4. siljaline

    siljaline Former Poster

    Joined:
    Jun 29, 2003
    Posts:
    6,619
  5. devolic

    devolic Registered Member

    Joined:
    Jun 20, 2008
    Posts:
    40
    Location:
    Detroit, MI. (USA)
    Nope, That didn't fix it. I have included the log.
     

    Attached Files:

  6. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    Please elaborate more on this:
    How did you check that the startup scan tasks don't run? As for the missing firewall log, could you post here a screenshot of the program window with the log selection drop-down menu?
     
  7. devolic

    devolic Registered Member

    Joined:
    Jun 20, 2008
    Posts:
    40
    Location:
    Detroit, MI. (USA)
    The blue eye doesn't spin. On the other two computers it does.
     
  8. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    Is it actually spinning when an update is in progress? Couldn't it be that you merely disabled icon animations?
     
  9. devolic

    devolic Registered Member

    Joined:
    Jun 20, 2008
    Posts:
    40
    Location:
    Detroit, MI. (USA)
    I have noticed that it does indeed spin when there is an update, but not at start up.
     
  10. devolic

    devolic Registered Member

    Joined:
    Jun 20, 2008
    Posts:
    40
    Location:
    Detroit, MI. (USA)
    I have noticed that it scans half the time. Is there something that I can do, like boot up before other things or something like that?
     
Thread Status:
Not open for further replies.