No Backup possible on a Western Digital My Book Mirror 2TB

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by pool08, Dec 26, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pool08

    pool08 Registered Member

    Joined:
    Sep 19, 2008
    Posts:
    2
    On christmas I got a WD "My BookMirror 2 TB" with Raid 1. Raid 1 means Copying Disk 1 to Disk 2. This is for some security. Is it possible, that Acronis True Image 2009 Home is not able to address this kind of HD? When TI is starting up, it is scanning the drive. But in the Taskdefinition, when I should define the goal, where the data should be stored, TI is "sticking"! I am using the newest TI 2009 in german (Build #9646, 2008-11-2:cool:. OS is Vista Business.
     
    Last edited: Dec 27, 2008
  2. pool08

    pool08 Registered Member

    Joined:
    Sep 19, 2008
    Posts:
    2
    This Problem happend only on Vista Business 32! On XP-Prof it is working. I have downgraded to Version 11!
     
  3. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello pool08,

    Thank you for using Acronis True Image

    If you want to use Acronis True Image Home 2009 on Vista Business 32, please submit a request to Acronis Customer Service Department here, we will find a solution for the issue.

    Thank you.

    __

    Oleg Lee
     
Thread Status:
Not open for further replies.