Newbie Problem

Discussion in 'LnS English Forum' started by coolrun, May 2, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. coolrun

    coolrun Registered Member

    Joined:
    May 2, 2005
    Posts:
    2
    Hi All
    Not sure what I'm doing wrong. Application filtering is turned on, Internet filtering is ticked on. But nothing shows in the list of active applications, I can access internet with any application, no problem. Installed enhanced rule set and used Shields up and Pc flank probes which had me in complete stealth mode. So everything seems just fine but no list of active applications. Any suggestions? Thanks to all
     
  2. ???

    ??? Guest



    Hello,

    Please try the patch below it should fix your problem.

    http://looknstop.soft4ever.com/Tools/LnSRegPatch.exe

    Good Luck
     
  3. coolrun

    coolrun Registered Member

    Joined:
    May 2, 2005
    Posts:
    2
    Hi
    Thanks for your reply. Installed patch but still not showing active applications. Added applications manually to list of authorized or blocked apps and even if I added and had them blocked they still accessed internet. Seems to make no difference and yet otherwise firewall is working well
     
  4. Frederic

    Frederic LnS Developer

    Joined:
    Jan 9, 2003
    Posts:
    4,354
    Location:
    France
    If the problem is still there, please create a windows bootlog files (option available when booting) and send us the ntbtlog.txt file that will be created.

    Frederic
     
Thread Status:
Not open for further replies.