NEW ZA PRO VERSION

Discussion in 'other firewalls' started by sir_carew, Dec 20, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sir_carew

    sir_carew Registered Member

    Joined:
    Sep 2, 2003
    Posts:
    884
    Location:
    Santiago, Chile
    More information and the trial:
    http://download.zonelabs.com/bin/free/1026_trial/
     
  2. LowWaterMark

    LowWaterMark Administrator

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Posts:
    17,875
    Location:
    New England
    See the direct links over in the update alerts thread for info on each version of Zone Alarm:

    https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=18145

    The early word on this latest release is that it seems to have cleared up a few issues. First they re-enabled the ability to set the update checks back to "manual" again. Second, there were problems with online gaming, which seems to be fixed now, and also what I think was an auto-dialing issue that is supposed to be fixed.

    Basically, this was a bug-fix release following the first 4.5 release a month ago and by all reports it's much better. I'll probably put it on in a day or two myself.
     
  3. Morgoth

    Morgoth Guest

    Has Zonelabs (finally) corrected that @%$# memory leak bug of theirs?

    I'm somewhat pessimistic about that, for it would be too good to be true. This ZA mem issue has been lingering on for aeons now (in fact, since ZA was created) & they've done to correct to this day... :mad:
     
  4. sir_carew

    sir_carew Registered Member

    Joined:
    Sep 2, 2003
    Posts:
    884
    Location:
    Santiago, Chile
    Hi,
    I upgrade from 530 to 538.
    The computer work quickly as can when all the services and programs are loaded into the memory, but when Windows recently start and you log-in, ZA pro take 50 seconds so so to start, like the earlie version 530.
     
  5. Eliot

    Eliot Registered Member

    Joined:
    Aug 8, 2003
    Posts:
    854
    Location:
    Arkansas, USA
    My PC has been up for almost 20 hours with ZA Plus running. VSMON and ZLCLIENT combined are just about 15k. They were at the same when I first booted. Maybe a couple hundred increase from like 15,208 -> 15,338 . Its not enough for me to even notice as a leak :D
     
  6. Morgoth

    Morgoth Guest

    Eliot:

    I've heard that P2P apps such as eMule cause both vsmon AND emule to swell in RAM.

    Try running the mule for 24 hours and then report the difference in vsmon & eMule RAM usage ;)
     
  7. Eliot

    Eliot Registered Member

    Joined:
    Aug 8, 2003
    Posts:
    854
    Location:
    Arkansas, USA
    I don't do P2P actually. Sorry I can't help there. I just won't allow my system to be connected to the "pirate 2 pirate" grid :D
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.