New version 3.0.621 available

Discussion in 'ESET Smart Security' started by Marcos, Dec 21, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    A new version of ESET Smart Security has been released. It's downloadable from the download page http://www.eset.com/download/ and can be installed over a previous version.

    Firewall

    · Fixed synchronization through ActiveSync with firewall in Automatic Mode
    · Fixed Incorrect IP Packet checksum issue
    · Fixed issue with creating duplicate rules

    Outlook/Outlook Express/Windows Mail

    · Improved general performance by several optimisations
    · Customizable toolbar (turn off icons/text, large icons)
    · Added an option to rescan selected/unscanned messages in inbox
    · Possibility to add Names instead of e-mails to blacklist
    · Added an option to switch off ESET toolbar in OE/WM
    · Bugs fixed

    GUI

    · Extended options available from system tray menu
    · Export logs into XML or TXT
    · Fixed problem of multiple threat notifications
    · Fixed problems saving changes of some settings
    · Fixed several minor bugs in GUI

    Installer

    · Detection of security products known to cause compatibility issues
     
  2. proactivelover

    proactivelover Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Posts:
    840
    Location:
    Near Wilders Forums
    A Best EID Gift for me
    thanks ESET
     
  3. psychokilla

    psychokilla Registered Member

    Joined:
    Apr 22, 2007
    Posts:
    171
    Nice but I think you may have been in a rush to get it out of the door....

    This is on an english system.
     

    Attached Files:

  4. larryb52

    larryb52 Registered Member

    Joined:
    Feb 16, 2006
    Posts:
    1,126
    fantastic news!, thanks Marcos, happy Holidays...
     
  5. Dark Shadow

    Dark Shadow Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Posts:
    4,553
    Location:
    USA
    Umm whats wrong with this picture?
     
  6. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    It's in Slovak. It should occur only on Vista when open applications are detected. I'm sorry for this inconvenience, it happened while doing some last-moment changes to an xml file, we'll fix this shortly.
     
  7. sjgore

    sjgore Registered Member

    Joined:
    May 22, 2007
    Posts:
    66
    Location:
    UK
    Thanks for the update! A nice christmas present from ESET.

    I get this too.

    However, all screens after this seem to be okay, and the product itself is fine (all in English). Must be just that one page of the installer.

    Steve.
     
  8. Dark Shadow

    Dark Shadow Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Posts:
    4,553
    Location:
    USA
    Ok marcos please take no offense just being a clown lol S--- Happens
     
  9. kenw

    kenw Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    112
    Location:
    Brighton, Colorado
    Extended options available from system tray menu. Does this mean right click on
    tray icon shows options ? Doesn't work.
    Would not install over previous version. Could not uninstall previous version without some fancy footwork.

    XP Pro
     
  10. Nunes

    Nunes Registered Member

    Joined:
    Apr 4, 2006
    Posts:
    103
    Location:
    AMADORA,Portugal
    from Marcos:

    GUI

    · Extended options available from system tray menu




    How do we see the system tray menu? Right click the icon?
     
  11. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
    You can either "Right click the icon" or with your mouse pointer, click the Eset tray icon one time and the menu appears.

    Bubba
     
  12. kenw

    kenw Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    112
    Location:
    Brighton, Colorado
    Doesn't work sill have to double click to open main screen.
     
  13. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
    Yes, to "open main screen", one has to double click. However, what Marcos was referring to was the new system tray menu, which is what I assumed you were asking about.

    Bubba
     
  14. kenw

    kenw Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    112
    Location:
    Brighton, Colorado
    That's what I am talking about. Right click on tray icon, does nothing. Other tray icons work ok.
     
  15. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
    You don't see the below menu ? Did you have problems seeing the limited menu that was in previous builds of 3.0 ?

    NodNewMenu.JPG
     
  16. stueycaster

    stueycaster Registered Member

    Joined:
    Apr 22, 2005
    Posts:
    293
    Location:
    Indianapolis
    I get nothing if I right click on the Tray Icon. I never have. Is this just an EAV thing?
     
  17. kenw

    kenw Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    112
    Location:
    Brighton, Colorado
    Never saw that menu from day one. I did a repair install and no workie still.
    I have uninstalled and reinstalled a few times because of problems.
    I am running XP PRO. Maybe it only works with Vista ?

    No other problems with tray icons\menus
     
  18. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
    :isay: I do appologize, I got so caught up in all the seasonal spirit of the forums of late and overlooked that I was in the ESS Forum. That pic above is indeed from EAV. Please do overlook the above post. I'll go back to decorating the forum for the party and mixing the egg nog :( :blink:

    Bubba
     
    Last edited: Dec 21, 2007
  19. Jacqui D

    Jacqui D Registered Member

    Joined:
    Nov 26, 2007
    Posts:
    31
    I have ESS and I get the right-click menu items plus a few more options pertaining to the firewall - I am running XP x64.


    Open window
    computer scan...
    Update
    Advanced setup...
    Block network traffic
    Do not filter network traffic (Disable firewall)
    Disable antivirus and antispyware protection
    Show network connections
    Log files
    Quarantine
    About

    Jacqui
     
  20. kenw

    kenw Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    112
    Location:
    Brighton, Colorado
    I just opened a ticket with Eset. That is really strange. My other computer doesnot have the menu either.
    Wonder if I have some windows component that is not the latest or does not match what ESS is looking for. That would be a bitch to find unless Eset has an idea.
    Just have to wait for them to get back to me after the holidays.
    Both machines have latest update.
     
  21. stueycaster

    stueycaster Registered Member

    Joined:
    Apr 22, 2005
    Posts:
    293
    Location:
    Indianapolis
    I'm running XP x64 too. It's weird that you do and I don't. I'll probably get it at some point.
     
  22. Trooper

    Trooper Registered Member

    Joined:
    Jan 26, 2005
    Posts:
    2,825
    I am unable to even download this new version. Was it pulled back due to the above mentioned problems?
     
  23. tonyblair

    tonyblair Registered Member

    Joined:
    Nov 29, 2007
    Posts:
    8
    I downloaded it from the UK site around 1hr ago (didn't encounter any Slovak during installation either!).

    Extended system tray options work too (Vista 64).
     
  24. Timo Schmidt

    Timo Schmidt Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2006
    Posts:
    28
    A dumb question: Is it supposed to be that there's no context menu if you are right-clicking on the tray-icon?

    I heard that there should be a context-menue. I had this problem in earlier builds of NOD32 too.

    Greetings

    Timo
     
  25. The Nodder

    The Nodder Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2006
    Posts:
    296
    Location:
    UK
    In the UK ESET site there is only v566, that is in the registered section.
    I got mine from the USA site.

    That at 10.36 am Saturday.
     
Thread Status:
Not open for further replies.