New Programm update Avalible??

Discussion in 'ESET NOD32 Antivirus/Smart Security Beta' started by darts, Sep 3, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. darts

    darts Registered Member

    Joined:
    Feb 19, 2009
    Posts:
    425
    Location:
    Netherlands
    I've reinstalled Ess 5.0.84.0 but when i install it it says there is a new programm update (Before it is installed) then it's dowloading it and the the instalation begins , but when it is installed the version number is just 5.0.84.0. What it this and what happend??

    Greats,

    Darts
     
    Last edited: Sep 3, 2011
  2. Ego_Dekker

    Ego_Dekker Registered Member

    Joined:
    Aug 22, 2010
    Posts:
    97
    Location:
    Russia
    Whether has “RC” disappeared from the image in the “About” window or not?
     
    Last edited: Sep 3, 2011
  3. darts

    darts Registered Member

    Joined:
    Feb 19, 2009
    Posts:
    425
    Location:
    Netherlands
    No it is still in the RC that's the strange thing because the installer that i have used whas the 084 version.
     
  4. ugly

    ugly Registered Member

    Joined:
    Mar 21, 2005
    Posts:
    276
    Location:
    Romania
    Same thing happened to me today.
    All I can see is that the GUI is working well now (no dimension bug).:thumb:
     
  5. toxinon12345

    toxinon12345 Registered Member

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Posts:
    1,200
    Location:
    Managua, Nicaragua
    Looks like the installer is not downloading newer versions, but any available.
     
  6. ugly

    ugly Registered Member

    Joined:
    Mar 21, 2005
    Posts:
    276
    Location:
    Romania
    I spoke too soon :blink: . Again a 16:9 GUI !:mad:
     
  7. darts

    darts Registered Member

    Joined:
    Feb 19, 2009
    Posts:
    425
    Location:
    Netherlands
    very strange then because it downloaded 50.8 mb very much i think so for a program update that isn't a pragram update don't you thinko_O
     
    Last edited: Sep 4, 2011
  8. toxinon12345

    toxinon12345 Registered Member

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Posts:
    1,200
    Location:
    Managua, Nicaragua
    the installer contains the program and the databases.
     
  9. toxinon12345

    toxinon12345 Registered Member

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Posts:
    1,200
    Location:
    Managua, Nicaragua
    The installer should download only new installers, not the same or olders.
     
  10. xxJackxx

    xxJackxx Registered Member

    Joined:
    Oct 23, 2008
    Posts:
    4,769
    Location:
    USA
    It's actually been doing this for a while. It must be a test of the updater because the build it downloads is still the same RC.
     
  11. Dark Shadow

    Dark Shadow Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Posts:
    4,553
    Location:
    USA
    Yep still and issue with the GUI,wide screen 16.9 format good for movies.
     

    Attached Files:

  12. toxinon12345

    toxinon12345 Registered Member

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Posts:
    1,200
    Location:
    Managua, Nicaragua
    Maybe if you run the RC installer on sept 13, it will download the official version.
     
  13. darts

    darts Registered Member

    Joined:
    Feb 19, 2009
    Posts:
    425
    Location:
    Netherlands
    Maybe you are right wi'll see.
     
  14. Dark Shadow

    Dark Shadow Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Posts:
    4,553
    Location:
    USA
    Maybe so but other then the gui its running great.
     
  15. toxinon12345

    toxinon12345 Registered Member

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Posts:
    1,200
    Location:
    Managua, Nicaragua
    Well, you cannot expect a change in the GUI now, as a new program version has not been released through installers or the update module.
     
  16. xxJackxx

    xxJackxx Registered Member

    Joined:
    Oct 23, 2008
    Posts:
    4,769
    Location:
    USA
    True but I found the GUI issue annoying enough that it is the reason I stopped running it.
     
  17. Dark Shadow

    Dark Shadow Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Posts:
    4,553
    Location:
    USA
    Roger that.
     
  18. Dark Shadow

    Dark Shadow Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Posts:
    4,553
    Location:
    USA
    Yes it is annoying,no doubt but I will waite for the fix.I seldom open the gui any ways and when I do I just full screen it.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.