New OA released

Discussion in 'other firewalls' started by abu shofwan, Apr 22, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. guest

    guest Guest

    i need "save virus report" function :)
    Select All function will be good
     

    Attached Files:

  2. guest

    guest Guest

    is it bug?
    i scan a folder, OA found 2924 malware.
    So, i select all files and click delete button.
    it show all files deleted.
    But i re-look folder, OA delete only one files. Other malware files didnt deleted.

    Then i scan again, same result. only one files deleted.
    Look at screens;
     

    Attached Files:

    • 1.png
      1.png
      File size:
      216.1 KB
      Views:
      6
    • 2.png
      2.png
      File size:
      162.9 KB
      Views:
      5
    • 3.png
      3.png
      File size:
      248.7 KB
      Views:
      6
    • 4.png
      4.png
      File size:
      163.5 KB
      Views:
      6
  3. LambRador

    LambRador Registered Member

    Joined:
    Mar 30, 2010
    Posts:
    68
    Hi Mike,
    I think it is best to add the hosts editor back. I can understand that some people can be confused about the hosts entries, but for others it's a great help to manage their hosts file. So it would be fine if we had that chance.
    Cheers.
     
  4. Atomas31

    Atomas31 Registered Member

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Posts:
    923
    Location:
    Montreal, Quebec

    I believe this is a bug because I, also, can only delete files one at a time :mad:
     
  5. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    4,966
    +1

    Yes, I am not confused, since I have only one entry in my hosts file, as per WinPatrol.:-

    # Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp.
    #
    # This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
    #
    # This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
    # entry should be kept on an individual line. The IP address should
    # be placed in the first column followed by the corresponding host name.
    # The IP address and the host name should be separated by at least one
    # space.
    #
    # Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
    # lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
    #
    # For example:
    #
    # 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
    # 38.25.63.10 x.acme.com # x client host

    127.0.0.1 localhost
     
  6. pasha101

    pasha101 Registered Member

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Posts:
    34
    I had a problem with it updating for awhile also. It does update now in my case. Try changing the check for updates: to every 2 hours, or something other than what it is now and see if it updates for you. Not sure why changing the amount of time worked but it seemed to for me.
     
  7. MikeNash

    MikeNash Security Expert

    Joined:
    Jun 9, 2005
    Posts:
    1,656
    Location:
    Sydney, Australia
    Have you now received an update ? If not, please PM me (at the Online Armor forum) your licence key or send it thru the contact form telling us it didnt update - and we will check into it.

    Our update system allows us to deliver different versions to different users if we wish. It might be that one time you were manually set to receive something
     
  8. acuariano

    acuariano Registered Member

    Joined:
    Nov 4, 2005
    Posts:
    786
    one question; online armor free has settings for IE...only? or for other browsers too.
     
  9. eliastz

    eliastz Registered Member

    Joined:
    Aug 24, 2009
    Posts:
    22

    I finally received the 4.0.0.45 update today.
     
  10. sunoracle

    sunoracle Registered Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Posts:
    51
    IF OA blocks me from having write access to the hosts file, then I would expect there to be a mechanism for allowing me to have write access when I need it.

    I don't know how you would then keep the clueless from going Chicken Little on you, but from my perspective I wouldn't buy your product if it didn't have such a mechanism.
     
  11. MikeNash

    MikeNash Security Expert

    Joined:
    Jun 9, 2005
    Posts:
    1,656
    Location:
    Sydney, Australia
    Any trusted program can write to the hosts file.
     
  12. gery

    gery Registered Member

    Joined:
    Mar 8, 2008
    Posts:
    2,142
    hi
    i have a question on the AV of OA++.
    If i disable the antivirus is it ok to install another Antivirus like avira avast or anything? i am not going to install emsisoft antimalware by the way.
    thanx gery
     
    Last edited: Jun 1, 2010
  13. Sportscubs1272

    Sportscubs1272 Registered Member

    Joined:
    Apr 9, 2007
    Posts:
    341
    The Online Armor++ license works with OA Premium. You will have the Online Armor++ banner, but all the extra features are absent. You can turn off the antivirus part and add another antivirus too.
     
  14. guest

    guest Guest

    What exactly is the "advance mode" that the free version doesnt have?
     
  15. Dark Star 72

    Dark Star 72 Registered Member

    Joined:
    May 27, 2007
    Posts:
    771
  16. kjdemuth

    kjdemuth Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2005
    Posts:
    2,975
    Location:
    Boston, MA
    It gives you some extra options under the firewall section. I think that it also allows you to add IP blacklists.
     
  17. JerryM

    JerryM Registered Member

    Joined:
    Aug 31, 2003
    Posts:
    4,306
    I may have missed it, but using the free version, do I update over the current version? Thanks.

    Regards,
    Jerry
     
  18. LambRador

    LambRador Registered Member

    Joined:
    Mar 30, 2010
    Posts:
    68
    Yes, the installer will give you the option to upgrade over your current version.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.