New German build out #3694, 2006-08-11

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by 660207, Aug 11, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 660207

    660207 Registered Member

    Joined:
    Oct 9, 2005
    Posts:
    62
    Location:
    Germany
    Just for information
     
  2. Omicron

    Omicron Registered Member

    Joined:
    Jan 1, 2005
    Posts:
    72
    that is new there?
     
  3. Falcon_37

    Falcon_37 Registered Member

    Joined:
    Aug 12, 2006
    Posts:
    5
    The new german version is build 3.715.

    In that version it isn't possible to make a backup of
    Files and Folders.
    The program terminates without any error-message.

    Sorry, but the Build is ****. :mad:
     
  4. 660207

    660207 Registered Member

    Joined:
    Oct 9, 2005
    Posts:
    62
    Location:
    Germany
    Here are the news of the latest German builds:

    2006-08-11 Build-Nr.3694:
    * Gui fixes
    * Better hardware support

    2006-06-02 Build-Nr.3641:
    * Direct DVD support
    * WinPE based bootable ISO building new feature
    * GUI Fixes
    * Better hardware support


    2006-04-24 Build-Nr.3567:
    * x64 support added


    2006-01-05 Build-Nr.2337:
    * Better hardware support
    * GUI fixes
    * Snap Restore fixes
    * Documentation fixes
    * Acronis Secure Zone fixes

    Don't know if the latest version isn't working as Falcon_37 wrote.
    Because of permanent problems with corrupt images by TI
    I've changed the program for "real datas".

    I'm comming back when there are stable versions - every build ;)
     
  5. Lotzi

    Lotzi Registered Member

    Joined:
    Sep 23, 2005
    Posts:
    18

    hi i send you an PN

    thx
     
  6. Peter S.

    Peter S. Registered Member

    Joined:
    Feb 10, 2005
    Posts:
    3
    Location:
    Bavaria
    True :mad: (XPpro SP2)

    Peter
     
  7. 660207

    660207 Registered Member

    Joined:
    Oct 9, 2005
    Posts:
    62
    Location:
    Germany
    I can't find a TI9 build 3.715 on Acronis Site o_O
     

    Attached Files:

    • 1.gif
      1.gif
      File size:
      16.9 KB
      Views:
      22
  8. Peter S.

    Peter S. Registered Member

    Joined:
    Feb 10, 2005
    Posts:
    3
    Location:
    Bavaria
    A typical case of NOT WYSIWYG ;)

    Peter
     
  9. Ulrich Pamp

    Ulrich Pamp Registered Member

    Joined:
    Aug 12, 2006
    Posts:
    4
    Right so - I opened a problem at acronis germany:eek:
     
  10. DoobieB

    DoobieB Registered Member

    Joined:
    Aug 14, 2006
    Posts:
    10
    Location:
    Near Frankfurt in Germany
    Same problem, downloaded TI Home V9 build #3694 from 2006-08-11, got build #3715 and program terminates without any msg(s) when I try to backup folders and files.:mad:
     
  11. 660207

    660207 Registered Member

    Joined:
    Oct 9, 2005
    Posts:
    62
    Location:
    Germany
    And there was silence ...
    Doesn't Acronis notice the problems with the new build?
     
  12. DoobieB

    DoobieB Registered Member

    Joined:
    Aug 14, 2006
    Posts:
    10
    Location:
    Near Frankfurt in Germany
    I've opened a Support ticket but haven't got any feedback 'til now. As soon as I'll get any feedback I'll post it to this forum.

    DoobieB:oops:
     
    Last edited: Aug 14, 2006
  13. DoobieB

    DoobieB Registered Member

    Joined:
    Aug 14, 2006
    Posts:
    10
    Location:
    Near Frankfurt in Germany
    Called local Acronis Support hotline number 0900 1113777 a couple of times but no one picked up the phone.

    DoobieB:mad:
     
  14. tapirus

    tapirus Registered Member

    Joined:
    Aug 14, 2006
    Posts:
    1
    Same her,
    downloaded TI Home V9 build #3694 from 2006-08-14, got build #3715 and program terminates without any msg(s) when I try to backup folders and files.

    No one answers emails nor phone.

    This is very annoying.
    Thorsten
     
  15. DoobieB

    DoobieB Registered Member

    Joined:
    Aug 14, 2006
    Posts:
    10
    Location:
    Near Frankfurt in Germany
    Got through hotline agent. Both "problems" were known a.) getting build 3715 instead of 3694 and b.) exiting backup folders and files without any msg(s). They try to reproduce the problem and we can expect a solution within a new/next build soon (original terminology " perhaps by the end of this week = CW33").
     
  16. 660207

    660207 Registered Member

    Joined:
    Oct 9, 2005
    Posts:
    62
    Location:
    Germany
    @DoobieB
    Thanks for the information!
     
  17. jojom

    jojom Registered Member

    Joined:
    Mar 25, 2006
    Posts:
    6
    Can confirm both errors (last build is 3.715 and not as shown 3.694 & no possibility to do file-backups). Even more, if you verify a valid file-backup (done with 3.641), it shows a corrupt backup. Verifying it with the old version shows no error. The problem with the file-backup (and verify) is not only in the windows version but also on the rescue media created with version 3.715.

    Jo
     
  18. icon71

    icon71 Registered Member

    Joined:
    Aug 15, 2006
    Posts:
    1
    So after I installed 3694 or 3715 or whatever, when I try to launch TI, I get a message saying "No valid license no found - please reinstall the product".

    This is not the first time, that an upgrade of TI-Build doesn't work as it should. Either you have to uninstall/reinstall because of the code or it doesn't update all files. I'm really asking me, why Acronis can't get it to work to make an update available, which successfully installs over a previous build and keeps the license code. This isn't a big thing, so please...

    Also the quality control has much space for improvement - please check the build/updates before putting them online.

    I'm sure, if I uninstall/reinstall it, i will get the same problem as others that file backup will not work.

    This is really annoying and frustrating.

    Renato
     
  19. bottom

    bottom Registered Member

    Joined:
    Aug 10, 2006
    Posts:
    73
    > I'm really asking me, why Acronis can't get it to work to make an update available,
    > which successfully installs over a previous build and keeps the license code.
    no, this wouldn't be a problem,
    but they actually announded this as a feature !
    http://www.acronis.com/homecomputing/products/trueimage/faq/latest-update/

    i guess You should just 'forget' about this build,
    and wait for the fixed one...
    if this however should also fail to execute the most basic actions
    You really have reason to be p*ssed off !

    btw. kind of wonders me
    why the nice acronis guys answering questions here
    haven't posted a single word regarding build 3694/3715 !?
    (imho) at least a simple confirmation of the problem would be quite nice...


    bottom
     
    Last edited: Aug 16, 2006
  20. Ulrich Pamp

    Ulrich Pamp Registered Member

    Joined:
    Aug 12, 2006
    Posts:
    4
    Hi,

    4 days ago I opened a problem about that - no answer 'til today.o_O

    If Acronis has a lot of work to fix the problems, it should be really no problem to notic all of us.:thumbd:

    U. Pamp
     
  21. DoobieB

    DoobieB Registered Member

    Joined:
    Aug 14, 2006
    Posts:
    10
    Location:
    Near Frankfurt in Germany
    Not notifying customers is common software vendor practice (... like in the automobile industry). The problem seems to be not severe enough for a common notification. Severity/priority definition is always an internal discussion/negotiation between the different departments like R&D (Research & Developement), Customer Support etc. All who are working for a software vendor know what I'm talking about ... be patient. I've made my backout to TI Home V9 build 3641.
    :doubt:
     
  22. bottom

    bottom Registered Member

    Joined:
    Aug 10, 2006
    Posts:
    73
    don't think so

    we are not talking about a software that still contains some
    inofficially known, small bugs,
    regarding the shown build number 3715 and the fact
    that this TI has some totally new errors that have not occured
    in any other recent previous builds during most basic backup operations
    tells us they simply released the wrong file !

    imho it's a shame this shitty version still
    can be download from the acronis website !
    users not reading the forum will probably despair
    when trying serious work with it !

    bottom
     
  23. DoobieB

    DoobieB Registered Member

    Joined:
    Aug 14, 2006
    Posts:
    10
    Location:
    Near Frankfurt in Germany
    I don't try to find excuses for Acronis. Basically what I expect from Acronis is a customer notification on their website a n d to remove the link to the that buggy and wrong build.
     
  24. bottom

    bottom Registered Member

    Joined:
    Aug 10, 2006
    Posts:
    73
    In general You ARE absolutely right,
    software companies don't like to announce that their product terribly failed...

    but unlike most of them acronis used to offer a rather good support:

    - a lot of free updates which notonly fix bugs but also add new features !
    (their was no dvd support, when i bought TI)
    - usually (rather) fast email support
    - great forum with alotof helpful advices (not only from users !)

    but this time they really messed it up,
    hope this won't repeat with one of the english versions, too...


    bottom
     
  25. 660207

    660207 Registered Member

    Joined:
    Oct 9, 2005
    Posts:
    62
    Location:
    Germany
    After one week - no reaction, no response to this thread from Acronis. Great job!
    Until now nothing have changed on the German update server.
    What a disability!
     
Thread Status:
Not open for further replies.