New Firefox Browser Version Released

Discussion in 'other software & services' started by JRViejo, Mar 18, 2014.

  1. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    9,288
    Location:
    Among the gum trees
    This looks to be fixed with FF 58.0.1.

    Edit: Scratch that. It is still happening.
     
    Last edited: Jan 29, 2018
  2. JRViejo

    JRViejo Super Moderator

    Joined:
    Jul 9, 2008
    Posts:
    71,608
    Location:
    U.S.A.
  3. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    9,288
    Location:
    Among the gum trees
    Thanks @JRViejo .

    Ironically, this thread failed to open when I seen the alert that you had quoted me. Maybe one of my security softs or extensions?
     
  4. mood

    mood Updates Team

    Joined:
    Oct 27, 2012
    Posts:
    41,863
    Mozilla Firefox 58.0.1: fix for Windows page-load issue
    January 29, 2018
    https://www.ghacks.net/2018/01/29/mozilla-firefox-58-0-1-fix-for-white-pages-on-windows/
    Mozilla Firefox 58.0.1 Released with Fix for Page Loading Bug on Windows
    January 30, 2018
    http://news.softpedia.com/news/mozi...-for-page-loading-bug-on-windows-519610.shtml
     
    Last edited: Jan 30, 2018
  5. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    9,288
    Location:
    Among the gum trees
    FWIW, my page load issue is worse on these forums than anywhere else I visit for some reason.
     
  6. JRViejo

    JRViejo Super Moderator

    Joined:
    Jul 9, 2008
    Posts:
    71,608
    Location:
    U.S.A.
    Perhaps, but I thought you eliminated that issue before, yes?

    BTW, Wilders HTTPS page load is the fastest of all for me.
     
  7. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    9,288
    Location:
    Among the gum trees
    No, I've been putting up with it since the beginning, but...

    I might have found the cause of the page not loading issue. I disabled the Norton Safe Web extension and all pages seem to load quicker and so far none have failed to load. I've also bumped the Web Content Processors up to 6 as this machine has 16 GB RAM so I might as well be using it.
     
  8. JRViejo

    JRViejo Super Moderator

    Joined:
    Jul 9, 2008
    Posts:
    71,608
    Location:
    U.S.A.
  9. mood

    mood Updates Team

    Joined:
    Oct 27, 2012
    Posts:
    41,863
  10. mantra

    mantra Registered Member

    Joined:
    Jan 25, 2005
    Posts:
    5,845
    hi @JRViejo and @mood
    well good to know but in the past i got some issue about portable version , it did delete my profile , i guess the portable version i have used was buggy
    thank you!
     
  11. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    9,288
    Location:
    Among the gum trees
    Still happening although not as often. :(
     
  12. Brummelchen

    Brummelchen Registered Member

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Posts:
    4,083
    uninstall and you will have magic...
     
  13. zapjb

    zapjb Registered Member

    Joined:
    Nov 15, 2005
    Posts:
    5,158
    Location:
    USA still the best. But barely.
    Restart FF in Safe Mode with all ext disabled.
     
  14. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    9,288
    Location:
    Among the gum trees
    :rolleyes:

    Great advice as usual from you. Hey, K***3 - That's me, right?
     
  15. lofac

    lofac Registered Member

    Joined:
    Jan 18, 2018
    Posts:
    125
    Location:
    .
    I'm experiencing weird issue, after many hours of firefox running normally, suddenly it refuses to load any page whatever it is, whenever I try to refresh a page, or click a link from a page it gets stuck in an infinite loop of 'loading' icon and never loads any page, disabled all extension before closing, and it still won't load anything.. now I when I close its only window opened, it closes but does not get removed from memory thus, when I try to open it, it shows the message of something like "firefox is already open, you need to close it first..." and has a "close firefox" button when I click it, it closes and after opening again it works normally. This has only started to happen since the 58.0.1 update, no settings changed, no new extensions added.

    I cannot easily re-produce this easily (even in safe mode), since I have noticed it only happens after several hours of Firefox running, and I need to use firefox with my extensions and settings for those hours.

    Has any body else experienced this?
     
  16. Brummelchen

    Brummelchen Registered Member

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Posts:
    4,083
    run windows in safe mode with network and try again...
     
  17. Victek

    Victek Registered Member

    Joined:
    Nov 30, 2007
    Posts:
    6,104
    Location:
    USA
  18. mood

    mood Updates Team

    Joined:
    Oct 27, 2012
    Posts:
    41,863
    Nice :thumb: (a screenshot is available in the below link)

    Tab Mix Plus WebExtension Development Build is out
    February 04, 2018
    https://www.ghacks.net/2018/02/04/tab-mix-plus-webextension-development-build-is-out/
     
  19. JRViejo

    JRViejo Super Moderator

    Joined:
    Jul 9, 2008
    Posts:
    71,608
    Location:
    U.S.A.
    FYI. Schedule Update.
     
  20. mood

    mood Updates Team

    Joined:
    Oct 27, 2012
    Posts:
    41,863
    Mozilla Firefox v58.0.2 Released (February 07, 2018)
    Release Notes
    Download (Download Firefox in your language)
     
    Last edited: Feb 7, 2018
  21. JRViejo

    JRViejo Super Moderator

    Joined:
    Jul 9, 2008
    Posts:
    71,608
    Location:
    U.S.A.
    FYI. Available Via Internal Updater (7.0 MB - 64bit)
     
  22. bo elam

    bo elam Registered Member

    Joined:
    Jun 15, 2010
    Posts:
    5,995
    Location:
    Nicaragua
    All day long I have been getting an strip from Mozilla that opens up under the address bar/tabs pushing a survey (below). It annoys me as I dont want to take part of it, it opens up a few minutes after starting Firefox every time you start Firefox. Does anyone knows how to stop this thing from opening?
    Push Pull Survey, Q1 2018

    I open and close the browser constantly all day long. I dont want to take the survey or enable scripts in an unknown site (I checked and the site is supposed to be from Mozilla) or open the browser out of the sandbox so the survey wont get pushed on me again.

    Bo
     
    Last edited: Feb 9, 2018
  23. JRViejo

    JRViejo Super Moderator

    Joined:
    Jul 9, 2008
    Posts:
    71,608
    Location:
    U.S.A.
    Bo, according to the URL, the survey source is Heatbeat. Perhaps this will help:

    https://support.mozilla.org/en-US/questions/1094923
     
  24. bo elam

    bo elam Registered Member

    Joined:
    Jun 15, 2010
    Posts:
    5,995
    Location:
    Nicaragua
    Thanks J R. The closest preference to browser.selfsupport.url that I see on my about:config is browser.selfsupport.enabled. I am going to play with it and see what happens.

    Bo
     
  25. JRViejo

    JRViejo Super Moderator

    Joined:
    Jul 9, 2008
    Posts:
    71,608
    Location:
    U.S.A.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.