New Beta 205 and Phantom's Ruleset

Discussion in 'LnS English Forum' started by tosbsas, Dec 4, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tosbsas

    tosbsas Registered Member

    Joined:
    Feb 9, 2002
    Posts:
    789
    Location:
    Lima, Peru
    Hey Phantom

    will your ruleset work with the new version??

    Ruben
     
  2. Phant0m

    Phant0m Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Posts:
    3,684
    Location:
    Canada
    Hey Ruben

    Yea, it should. :)
     
  3. tosbsas

    tosbsas Registered Member

    Joined:
    Feb 9, 2002
    Posts:
    789
    Location:
    Lima, Peru
    Hey there - great the new version. But had to keep protocols disabled, if i enable it no browsing ...

    I amon dialup in germnay right now

    Ruben
     
  4. Phant0m

    Phant0m Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Posts:
    3,684
    Location:
    Canada
    Hey tosbsas

    Are you under Win2K?

    When Activating Protocol filtering Feature, was there anything configured to deny?
    Have you tried re-booting the System after making changes to see if the problem still persists?
     
  5. tosbsas

    tosbsas Registered Member

    Joined:
    Feb 9, 2002
    Posts:
    789
    Location:
    Lima, Peru
    yes

    When Activating Protocol filtering Feature, was there anything configured to deny?
    yes - atomatically wanarp

    Have you tried re-booting the System after making changes to see if the problem still persists?

    No
     
  6. Thomas M

    Thomas M Registered Member

    Joined:
    Jan 12, 2003
    Posts:
    355
    Hey tosbsas,
    Welcome back home! You do miss the Christmas markets and the "Glühwein", correct ? ;)

    Thomas :)
     
  7. Phant0m

    Phant0m Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Posts:
    3,684
    Location:
    Canada
    By Default, Authorize all Protocol Drivers. So if wanarp is blocked by Default, Enable it...
     
  8. aptisman

    aptisman Registered Member

    Joined:
    Nov 28, 2003
    Posts:
    80
    It's the same here. If I enable Protocols I don't get anywhere.

    I'm on XP and dialup.
     
  9. tosbsas

    tosbsas Registered Member

    Joined:
    Feb 9, 2002
    Posts:
    789
    Location:
    Lima, Peru
    Thomas:

    Just here for 2 weeks - working :)--((

    Phantom

    Tried to enable it, but did not work either

    Ruben
     
  10. Phant0m

    Phant0m Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Posts:
    3,684
    Location:
    Canada
    Are the two of you able to post or E-mail me Window Capture of "Protocols Configurations" Dialog?
     
  11. aptisman

    aptisman Registered Member

    Joined:
    Nov 28, 2003
    Posts:
    80
    Is this what you need?

    http://homepage.ntlworld.com/stannsulyn/uploads/protocols.jpg
     
  12. Phant0m

    Phant0m Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Posts:
    3,684
    Location:
    Canada
    Yes!

    Select first line containing "WANARP*", click Allow botton and checkmark "Enable" for "Protocol filtering activation".

    If that doesn't work try below

    Select first line containing "WANARP*", click Allow botton and OK, re-boot. Access that area and checkmark "Enable" for "Protocol filtering activation" and re-boot.
     
  13. aptisman

    aptisman Registered Member

    Joined:
    Nov 28, 2003
    Posts:
    80
    The first suggestion did not work. It produced a lot of 'protocol' entries in the log with my ISPs primary and secondary DSA on port 53, but I still could not get anywhere.

    The second suggestion did the trick though!

    Thanks.
     
  14. aptisman

    aptisman Registered Member

    Joined:
    Nov 28, 2003
    Posts:
    80
    Sorry, for DSA read DNS!
     
  15. Phant0m

    Phant0m Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Posts:
    3,684
    Location:
    Canada
  16. tosbsas

    tosbsas Registered Member

    Joined:
    Feb 9, 2002
    Posts:
    789
    Location:
    Lima, Peru
    Now - after restart - it works - Phantom you are da man :)--))

    Ruben
     
  17. Phant0m

    Phant0m Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Posts:
    3,684
    Location:
    Canada
  18. kamui

    kamui Registered Member

    Joined:
    Aug 19, 2003
    Posts:
    218
    Location:
    France
    Hi Phantom,
    I Didn't have "WANARP*" in my protocol is it normal ?? , in on Xp Pro , dial up alcatel speed touch usb ,

    Thx ;)
     
  19. Phant0m

    Phant0m Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Posts:
    3,684
    Location:
    Canada
    Hey kamui

    Yea it's normal :)
     
  20. kamui

    kamui Registered Member

    Joined:
    Aug 19, 2003
    Posts:
    218
    Location:
    France
    oki thx ;) , every thing is fine with your rules ;), you' re going to make a master rules 6 or 5 is your last ? :D
     
  21. Phant0m

    Phant0m Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Posts:
    3,684
    Location:
    Canada
    Hey kamui

    Yea that’s the idea, just been incredibly busy. Hopefully I get chance I’ll get my new website hosted, completely rewritten again! :blink:
     
Thread Status:
Not open for further replies.