New Avira program update

Discussion in 'other anti-virus software' started by prairie dog, Jun 11, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. prairie dog

    prairie dog Registered Member

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Posts:
    129
    Anyone have any issues with this new program update?
     
  2. bellgamin

    bellgamin Very Frequent Poster

    Joined:
    Aug 1, 2002
    Posts:
    6,151
    Location:
    Hawaii
    It is working just fine for me.
     
  3. pykko

    pykko Registered Member

    Joined:
    Apr 27, 2005
    Posts:
    2,236
    Location:
    Romania...and walking to heaven
    It seems the WebGuard bug (blocking some connections randomly) is not fully fixed.
     
  4. Carver

    Carver Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2006
    Posts:
    1,908
    Location:
    USA
    I find the samething, I just enable the webguard I guess I have to Deactivate it again. I have this idea that somehow it stops the system from fully loading and causes random system errors like stoping a system scan on a file then when you go to that file the file scans fine.
     
  5. bellgamin

    bellgamin Very Frequent Poster

    Joined:
    Aug 1, 2002
    Posts:
    6,151
    Location:
    Hawaii
    Ah, I see why you have issues whereas I do not. Namely, I do not use WebGuard because I surf with Sandboxie.
     
  6. Leo2005

    Leo2005 Registered Member

    Joined:
    May 31, 2007
    Posts:
    179
    Location:
    Braunschweig (Germany)
    could you give more details on that.
     
  7. pykko

    pykko Registered Member

    Joined:
    Apr 27, 2005
    Posts:
    2,236
    Location:
    Romania...and walking to heaven
    It randomly blocks access to particular websites or interrupts yahoo! messenger files sending, by blocking the DNS server. :)
     
  8. jrmhng

    jrmhng Registered Member

    Joined:
    Nov 4, 2007
    Posts:
    1,268
    Location:
    Australia
    I dont seem to be getting these problems. Submitted a bug report?
     
  9. virtumonde

    virtumonde Registered Member

    Joined:
    Jan 18, 2008
    Posts:
    504
    Are u sure it's not comodo responsable for Yahoo Transfers?I seen this when i was using comodo(with avira free)not so long ago.
    I did not check further as i changed the security software on that PC.
     
  10. Leo2005

    Leo2005 Registered Member

    Joined:
    May 31, 2007
    Posts:
    179
    Location:
    Braunschweig (Germany)
    is there any information in the webguard logfile on that?
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.