New Avira program update

Discussion in 'other anti-virus software' started by prairie dog, Jun 11, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. prairie dog

    prairie dog Registered Member

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Posts:
    129
    Anyone have any issues with this new program update?
     
  2. bellgamin

    bellgamin Very Frequent Poster

    Joined:
    Aug 1, 2002
    Posts:
    5,648
    Location:
    Hawaii
    It is working just fine for me.
     
  3. pykko

    pykko Registered Member

    Joined:
    Apr 27, 2005
    Posts:
    2,236
    Location:
    Romania...and walking to heaven
    It seems the WebGuard bug (blocking some connections randomly) is not fully fixed.
     
  4. Carver

    Carver Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2006
    Posts:
    1,827
    Location:
    USA
    I find the samething, I just enable the webguard I guess I have to Deactivate it again. I have this idea that somehow it stops the system from fully loading and causes random system errors like stoping a system scan on a file then when you go to that file the file scans fine.
     
  5. bellgamin

    bellgamin Very Frequent Poster

    Joined:
    Aug 1, 2002
    Posts:
    5,648
    Location:
    Hawaii
    Ah, I see why you have issues whereas I do not. Namely, I do not use WebGuard because I surf with Sandboxie.
     
  6. Leo2005

    Leo2005 Registered Member

    Joined:
    May 31, 2007
    Posts:
    179
    Location:
    Braunschweig (Germany)
    could you give more details on that.
     
  7. pykko

    pykko Registered Member

    Joined:
    Apr 27, 2005
    Posts:
    2,236
    Location:
    Romania...and walking to heaven
    It randomly blocks access to particular websites or interrupts yahoo! messenger files sending, by blocking the DNS server. :)
     
  8. jrmhng

    jrmhng Registered Member

    Joined:
    Nov 4, 2007
    Posts:
    1,268
    Location:
    Australia
    I dont seem to be getting these problems. Submitted a bug report?
     
  9. virtumonde

    virtumonde Registered Member

    Joined:
    Jan 18, 2008
    Posts:
    501
    Are u sure it's not comodo responsable for Yahoo Transfers?I seen this when i was using comodo(with avira free)not so long ago.
    I did not check further as i changed the security software on that PC.
     
  10. Leo2005

    Leo2005 Registered Member

    Joined:
    May 31, 2007
    Posts:
    179
    Location:
    Braunschweig (Germany)
    is there any information in the webguard logfile on that?
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.