Netscape not detected

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by hightechredneck, Mar 30, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. hightechredneck

    hightechredneck Registered Member

    Joined:
    Mar 28, 2007
    Posts:
    4
    I installed SpywareBlaster a couple of days ago. It shows that Mozilla/Firefox is not installed. Netscape is Mozilla, how can I fix this?

    Thanks

    T
     
  2. cheater87

    cheater87 Registered Member

    Joined:
    Apr 22, 2005
    Posts:
    3,121
    Location:
    Pennsylvania.
    Did you run netscape then enable it? You have to run the program first then let it set the protection.
     
  3. hightechredneck

    hightechredneck Registered Member

    Joined:
    Mar 28, 2007
    Posts:
    4
    I'm not sure I follow you. I was running Netscape when I downloaded and install SpywareBlaster. When I clicked on the "Protection" tab, it said "Mozilla/Fiefox not installed". So I can't enable it, can I? If so, how?

    Thanks
     
  4. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    3,997
    Hi,

    What version of Netscape are you running?

    If it is the latest, I am aware of it not being detected occasionally, and am working on a fix for the next version of SpywareBlaster.

    Best regards,

    -Javacool
     
  5. hightechredneck

    hightechredneck Registered Member

    Joined:
    Mar 28, 2007
    Posts:
    4
    I'm using 8.1.2, I believe it's the latest version. Any idea how I can work around this?
     
Thread Status:
Not open for further replies.