Netscape not detected

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by hightechredneck, Mar 30, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. hightechredneck

    hightechredneck Registered Member

    Joined:
    Mar 28, 2007
    Posts:
    4
    I installed SpywareBlaster a couple of days ago. It shows that Mozilla/Firefox is not installed. Netscape is Mozilla, how can I fix this?

    Thanks

    T
     
  2. cheater87

    cheater87 Registered Member

    Joined:
    Apr 22, 2005
    Posts:
    3,159
    Location:
    Pennsylvania.
    Did you run netscape then enable it? You have to run the program first then let it set the protection.
     
  3. hightechredneck

    hightechredneck Registered Member

    Joined:
    Mar 28, 2007
    Posts:
    4
    I'm not sure I follow you. I was running Netscape when I downloaded and install SpywareBlaster. When I clicked on the "Protection" tab, it said "Mozilla/Fiefox not installed". So I can't enable it, can I? If so, how?

    Thanks
     
  4. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    4,013
    Hi,

    What version of Netscape are you running?

    If it is the latest, I am aware of it not being detected occasionally, and am working on a fix for the next version of SpywareBlaster.

    Best regards,

    -Javacool
     
  5. hightechredneck

    hightechredneck Registered Member

    Joined:
    Mar 28, 2007
    Posts:
    4
    I'm using 8.1.2, I believe it's the latest version. Any idea how I can work around this?
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.