nerves with f-secure removal

Discussion in 'other anti-virus software' started by lodore, Dec 4, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. lodore

    lodore Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Posts:
    9,006
    Hi, after the maxtor problem of cant reinstall my dad thinks that getting rid of f-secure and then using the f-secure removal tool will rip out bits we need and the computer wont work.
    i know thats not true because f-secure removal tool is designed to get rid all all f-secure componats like they where never installed so you can install a new av or reinstall it.

    any ideas to convince him?
    btw kis6.0 should come tomorrow and i will install it soon but as above my dad is getting nerves.
    lodore
     
  2. C.S.J

    C.S.J Massive Poster

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Posts:
    5,029
    Location:
    this forum is biased!
    i have never needed to use the tool, un-installation works no problems.

    as for those "removal tools" they simply just takes out all remnants of that program, use it then see.
     
  3. lodore

    lodore Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Posts:
    9,006
    thats what i thought.
    its just that i read on the kaspersky forum someone ran kaspersky after removing f-secure and it didnt work to well.
    so they uninstalled as per don's advise run the f-secure removal tool and reinstalled kaspersky and was really happy it worked after that.
    lodore
     
  4. marcromero

    marcromero Guest

    It never hurts to run the developers cleanup tool after a program uninstall, followed by a registry cleaner, like RegSupreme.
     
  5. lodore

    lodore Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Posts:
    9,006
    sure doesnt.
    i want to do the cleanest uninstall there is.
    so i can have a smooth transition.
    14 processes down to 2.
    lodore
     
  6. marcromero

    marcromero Guest

    lodore, what will you do with all that extra system performance ? :D I'm excited for ya!
     
  7. lodore

    lodore Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Posts:
    9,006
    I dono lol. i guess it will mean i can open programs faster and do more.
    and it will get faster and faster as ichecker kicks in on the files.
    that with my fully defraggmented harddrive due to diskeeper 10 pro.
    but at start up 65 processes atm and 491mb ram used.
    should be 54 processes and like 300mb ram used.
    lodore
     
  8. marcromero

    marcromero Guest

    Keep us posted on your progress...
     
  9. lodore

    lodore Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Posts:
    9,006
    dont worry i plan on doing that.
    i am hoping for only good progress lmao.
    it will be like getting a new pc but without having to reinstall windows
    lodore
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.