Need help with firewall choice with FDISR avoiding conflicts like old comodo

Discussion in 'FirstDefense-ISR Forum' started by Aten, May 19, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Aten

    Aten Registered Member

    Joined:
    May 19, 2008
    Posts:
    2
    I want to use FDISR 3 205 with either comodo ver 3 new or online armor new. I read the old comodo had a conflict with FDISR. Does the new comodo still conflict with FDISR? Are there any settings i need to disable? What about online armor? Anything special I need to do to get it to work with FDISR? I read it uses program guard so does that need to be deactivated for it to work correctly? Anything else I need to take into consideration when choosing between the two of these for compatibility with FDISR 3205?

    Thanks for any input.
     
  2. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    20,015
    I have no Comodo experience, but I use OA paid sort of out of the box with no conflicts with FDISR. I don't disable anything in OA to do copy/updates with OA.

    Pete
     
  3. ErikAlbert

    ErikAlbert Registered Member

    Joined:
    Jun 16, 2005
    Posts:
    9,455
    I had troubles with Comodo, couldn't get it work properly, so I stopped using it.
    Other FDISR-users used Comodo successfully.
    A search with "comodo" in this forum might help to get more info.
     
  4. beethoven

    beethoven Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2004
    Posts:
    1,158
    Another happy user of OA paid and Fd-ISR - no hassles with this combo :D
     
  5. stapp

    stapp Global Moderator

    Joined:
    Jan 12, 2006
    Posts:
    10,727
    Location:
    UK
    Another happy OA + FD-ISR user here.:)
     
  6. silver0066

    silver0066 Registered Member

    Joined:
    Dec 31, 2004
    Posts:
    962
    I am using Comodo D+ v3 latest edition with FDISR with no problems at all. I did not need to do anything special to get them to work together.

    Silver
     
  7. Aten

    Aten Registered Member

    Joined:
    May 19, 2008
    Posts:
    2
    Thanks for the feedback. I was under the impression that comodo new might still have issues with FDISR 3205 so I have been leary to install it. But I guess according to silver that it works fine now. That's good to hear. Maybe I'll install both seperately in different snapshots and see which one I like better. I gather from postings on the other forums that online armor is easier to use out of the box than comodo v3. I don't want a steep learning curve but I guess that is asking for too much.
     
  8. chrome_sturmen

    chrome_sturmen Registered Member

    Joined:
    Apr 29, 2006
    Posts:
    818
    Location:
    Sverige
    Agntium firewall with fdisr here, no troubles :thumb:
     
  9. ErikAlbert

    ErikAlbert Registered Member

    Joined:
    Jun 16, 2005
    Posts:
    9,455
    GhostWall here at this moment, no problem ... except myself. I will soon try another one.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.