multimedia audio controller

Discussion in 'other software & services' started by LenC, Jan 16, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. LenC

    LenC Registered Member

    Joined:
    Jul 25, 2006
    Posts:
    846
    Location:
    CT, USA
    My computer seems to be working normally. However, I happened to notice in device manager there is a yellow questionmark next to "multimedia audio controller". What is that and do I need to be concerned about it?

    Thanks,
    Len

    P.S. computer is dell dimension 8400 with soundblaster audio card in it - XP SP3
     
  2. lodore

    lodore Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Posts:
    9,007
    Hello,
    first try the update driver button and let it try and find drivers from windows update.

    next try here

    also try here

    creative is the company that make the soundblaster cards and it should be able to detect the card and give you the lastest driver using the software autoupdate link. btw only works with internet explorer.

    hope the above helps.
    let me know how you get along.
     
  3. LenC

    LenC Registered Member

    Joined:
    Jul 25, 2006
    Posts:
    846
    Location:
    CT, USA
    Iodore -

    Thank you for your help. Both of the links you gave me are to the same site - I assume that was not your intention. Can you fix that for me?

    Also, why am I getting sound (that sounds normal) without these drivers? Should I leave well enough alone?

    Thanks again,
    Len
     
  4. lodore

    lodore Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Posts:
    9,007
    Hello,
    here is the link
    there is no harm in installing drivers for that device.
    tell me if it sorts out the issue or not.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.