Mozilla Forum down?

Discussion in 'other software & services' started by bloomcounty, Jul 5, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bloomcounty

    bloomcounty Registered Member

    Joined:
    Nov 23, 2005
    Posts:
    64
    I wanted to ask this, but wasn't sure where I could post it, so I chose here. Hope that's okay!

    Can someone check to see if the mozilla forum is down for them?

    http://forums.mozillazine.org

    It was working just fine, then all of a sudden any link to anything on there kicks me to OpenDNS (which is what I use) with the message: You tried to visit forums.mozillazine.org, which is not loading.

    Is that board down or am I having some problem on my end?

    Thanks!
     
  2. culla

    culla Registered Member

    Joined:
    Aug 15, 2005
    Posts:
    504
    works fine for me :p
     
  3. bloomcounty

    bloomcounty Registered Member

    Joined:
    Nov 23, 2005
    Posts:
    64
    I rebooted my computer and cleared my cache (not sure if that actually did anything), but now it's working again. Weird... Any thoughts as to why that would have happened?

    Thanks!
     
  4. JRViejo

    JRViejo Global Moderator

    Joined:
    Jul 9, 2008
    Posts:
    20,980
    Location:
    U.S.A.
  5. bloomcounty

    bloomcounty Registered Member

    Joined:
    Nov 23, 2005
    Posts:
    64
    Cool! I didn't know about that. Thanks!

    (And AVG Free 8.5 is still hanging in there... ;) )
     
  6. bloomcounty

    bloomcounty Registered Member

    Joined:
    Nov 23, 2005
    Posts:
    64
    Update: Looks like it was down (according to posts over on Mozilla now).
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.